JOULUKUUN ASUKIMARA – MIKÄ ON SUOSIKKISI? ( +ARVONTA!)

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Vuosi vierähti jo seuraavan puolelle, mutta nyt hyppäämme vielä pienen loikan taaksepäin vuoden 2020 joulukuulle. Joulukuussa blogin puolella kukkamekkojen helmat hulmusivat, lämpimät (joulu)neuleet pääsivät kaappien perukoilta käyttöön ja miltei jokaiseen lookiin eksyi hitusen punaista, ainakin näyttävien korvakorujen myötä. Minulla on selkeä suosikkini joulukuun asujen joukosta (ehei, en paljasta sitä vielä!), mutta nyt on teidän vuoronne kertoa, mikä asuistani kolahti parhaiten näiden kahdentoista asun joukosta. Lisää kuvia jokaisesta lookista löydät alleolevien linkkien kautta.

1   MATTI, MITÄ MIEHELLE JOULULAHJAKSI?
2   KUINKA ME VIETÄMME JOULUA?
3   JOULUKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : HYMYILEVÄISTÄ UHANAA
4   MEIDÄN JOULUMME
5   JOULUKUU, JOLLE EN ASETA MITÄÄN ODOTUKSIA
6  MATIN JOULULAHJA (JOTA LAINASIN HETI!)
7   ARJESTA JUHLAA, VUOKRATUSSA UNELMASSA
8   JOULUPUKKI TÄSSÄ MORO
9  OHI ON
10   KUN TEIN ITSELLENI JOULUNEULEEN
11   AARTEITA LAHJAPAKETEISTA
12   KUKKIVA JOULUNI

ESSENCE let the party glow on ESSENCE let the party glow on

Tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan tämä säihkyvän upea tuotepaketti essenceltä ( // palkinto saatu pr-toimistolta arvottavaksi). Tämä ihana glitteröity palkinto saapuu siis pian ilahduttamaan jonkun alkanutta vuotta. Palkinto arvotaan uuteen kotiinsa jo 5.1.2021 klo 18.00, joten naputtelehan kommenttisi pian arvontahattuun mukaan!

Setti sisältää essencen  let the PARTY glow on!-tuotesarjan timanttisen ihanat ripset (ja ripsiliiman!) sekä iholle liimattavia timantteja. Olen varma siitä, että tämä palkinto takaa säihkettä voittajan elämään.

Tämän postauksen myötä olenkin nyt valmis sanomaan blogivuodelle 2020 heipat. Suuria suunnitelmia on kuitenkin luvassa jo alkaneelle vuodelle, pysyhän siis matkassa mukana!

ESSENCE_letthepartyglowon


Posted in muoti and tagged by NOORA.