ASIOITA, JOITA KANNATTAA TEHDÄ ENNEN KUIN PAKKASET PURAISEVAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

sti x vieruska


TUNIKA S.T.I X VIERUSKA /*saatu   KENGÄT TIMBERLAND (SECONDHAND)
HATTU KN-COLLECTION    HOUSUT BIANCANEVE   TAKKI ZARA


hatanpään kartano

Asioita, joita kannattaa tehdä ennen kuin pakkaset alkavat puraista..

.. käy läpi kesäksi varastoimasi asustelaatikko. Kun aamulla alat pimeästä eteisenkaapista etsiä toista paria sormikkaallesi, tuskanhiki on otsallasi ennen kuin päivä on edes alkanut. Pipot, hanskat ja kaulaliinat kannattaa inventoida ennen kuin talvi yllättää töihin lähtijän.

.. missä se meidän auton ikkunoiden jääraappa on? Ongelma ei kosketa henkilökohtaisesti minua, sillä en itse autoile (istun toki useasti repsikan paikalla), mutta sivusta olen seurannut kuinka ärsyttävää on alkaa etsiä hanskalokerosta tuota kyseistä vempelettä silloin, kun kiire pukkaa päälle ja autosta ei näe ulos.

.. missä ovat kaikki sukkahousut silloin, kun niitä tarvitaan? Sama pätee sukkahousuihin kuin niihin kadonneisiin hansikkaisiinkin. Kun tarvitset niitä, sukkalaatikkosi syövereistä saattaa löytyä yhdet. Juuri ne, jotka rikoit kesäjuhlissa.

.. kausivalot! Kokemuksen syvällä rintaäänellä totean, että ei ole ollenkaan fiksua alkaa asentaa viimevuotista valoköynnöstä piha-aitaan vuoden pimeimpänä iltana pakkaslukemissa. Vaikka luulit keränneesi valoköynnöksen kauniille rullalle viime vuonna, voit olla varma siitä, että narut ovat sotkussa. Säästä homma (ja hermosi!) valoisampaan ajankohtaan.

.. päätit tehdä itsellesi lämpimän villapaidan ennen pakkasia? Loistava idea, mutta tätä projektia kannattaa aloitella viimeistään nyt. Villapaita kun ei välttämättä valmistu aivan hetkessä. Lankoja valitessa kannattaakin olla kaukaa viisas, ja valita isoille puikoille mahdollisimman paksua neulottavaa.

.. sään näkee parhaiten katsomalla ikkunasta ulos? Toki, mutta päivän asun mietintä helpottuu kovasti, kun tietää kannattaisiko farkkujen alle kiskaista ne sukkikset. Vaikka edes ne reikäiset. Ulkolämpömittari ostoslistalle siis.

Kolean kaunista syysaamua kaikille – otetaan näistä harmaistakin päivistä ilo irti! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.