JOULUPUKKI TÄSSÄ MORO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Käsittämätöntä, että tällaiselta jouluttajalta kului miltei kymmenen vuotta blogielämää ennen kuin tajusin pukeutua jouluisiin asukuviin Joulupukiksi. No nyt on sekin virhe korjattu!

Minä ja Matti haluamme kiittää teitä jouluisten sydämiemme pohjasta kuluneesta vuodesta. Blogi on ollut oma henkireikäni tämän haastavan vuoden ajan ja ansiostanne sen kirjoittamisessa on säilynyt edelleen ilo ja motivaatio. Ja tässä kohtaa kiitospuhettani kuuluu lausua ehdottomasti myös erityismaininta Matilleni, joka kerta toisensa jälkeen on auttanut minua ja napannut reippaasti Olympuksen käsiinsä. Blogia ei olisi ilman teitä eikä Mattia.

Jos on vuosi ollut erikoinen, niin on varmasti tämä joulukin. Perinteistä on ollut pakko turvallisuussyistä luopua ja kaikki tekevät päätöksiä toisten ja oma hyvinvointi edellä. Raskasta, mutta tärkeää. Lähetänkin siis sylillisen voimia kaikkien jouluun; yritetään löytää joulumieltä niistä pienistäkin jutuista. Toivokaamme, että tämä joulu jää tällaisena ainokaiseksi laatuaan.

Hyvää joulua rakkaat,
Noora & Matti

Ps. En ole aiemmin tajunnut, kuinka paljon saakaan hyvää mieltä levitettyä ympärilleen pukeutumalla pukkipukuun – saimme paljon hymyileviä katsojia kuvauksillemme! ;)

// Arctips-saappaat saatu.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.