ARJESTA JUHLAA, VUOKRATUSSA UNELMASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ UHANA DREAMS & UHANA DESIGN.

uhana dreamsuhana dreamsuhana dreams kokemuksiauhana dreams mekot

Tänään on aika juhlia. On aika sytyttää kynttilöitä, skoolata lasillisella kombuchaa, pukeutua parhaimpiinsa. Kyllä, tämän kaiken voi tehdä, vaikka viettäisi Suomen 103-vuotissyntymäpäivää omassa kodissaan. Aivan kuten tänä vuonna moni meistä viettääkin.

Kulunut vuosi on ollut peruuntuneiden ja siirtyneiden juhlien vuosi. Kalentereista on pyyhitty yli häitä ja valmistujaisia, ja suurien juhlien comebackia saamme vielä tovin kärsivällisesti odottaa. Tänään ei tv:ssä ihastella toinen toistaan upeampia iltapukuja tai kruunata lehdissä illan kuningattaria. Juhlien aika on vielä, mutta niitä odotellessa voimme pienin teoin tehdä arjestakin juhlavampaa ja lisätä siihen pientä extraa. Mikään ei estä kihartamasta kutreja kikkuralle ja pukeutumasta parhaimpiinsa omaksi iloksi. Tänään jos koskaan on aika kaivaa kaapin kaunein mekko esiin.

Kun Uhana Design lähetti minulle viestiä tiedustellen, josko haluaisin tutustua tarkemmin heidän vuokraamoonsa, sydämeni heitti onnesta kärrynpyörän. Kuten tiedätte, olen kulkenut Uhanan matkassa vuosikausia ja mallisto toisensa jälkeen saa minut kirjoittamaan ahkerasti Joulupukille. Uhana Dreams, vaate- ja asustevuokraamo, on kuin tehty minunlaiselleni Uhana-fanille. Etenkin, kun vuokrattavien tuotteiden joukosta löytyy unelmia, joita ei ole Uhanan valikoimissa koskaan ollut ostettavissa. Uniikkia Uhanaa, kyllä kiitos. Tänään kohotankin maljan siis myös vastuulliselle kuluttamiselle ja upeille vaatteille, jotka on tehty käytettäväksi useamman kerran. Ajatus siitä, että nämä vaatteet eivät roiku vain henkareissa, vaan pääsevät käyttäjiensä myötä mukaan toinen toistaan erityisempiin hetkiin, lämmittää todella sydäntä. Vaate, jolla on jo tarina, tuntuu parhaalta valinnalta myös omiin tärkeisiin hetkiin. Minne kaikkialle nämä unelmamekot pääsevätkään!

uhana dreams lainausuhana design vuokraamoUhana design mekko lainaaminen

Vuokraaminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Uhana Dreamsin verkkokaupasta voit klikkailla ostoskoriin haluamasi asun (ja halutessasi myös asusteita!), varata vuokrausjakson alkamisajankohdan (vuokra-aika on kaksi viikkoa), ja maksaa tilauksen varauksen yhteydessä. Tuote toimitetaan sinulle joko postitse tai voit halutessasi noutaa sen myymälästä. Vuokra-ajan päättyessä, postitat tai palautat tilauksesi, ja Uhanan tiimi hoitaa vaatehuollon puolestasi. Etenkin tämä on palvelussa mielestäni upea seikka, esimerkiksi silkkimekon vaatehuolto voi kuulostaa ajatuksena jännittävältä, siksi onkin ihanaa, että vuokraamo tekee sen puolestani. Joulukuun ajan vaatteen vuokraaja saa muuten vuokrattua tilauksensa matkaan veloituksetta korun DREAMSHOLIDAY2020 koodilla.

Vaatteen tai korun vuokraaminen on myös erinomainen tapa kokeilla jotakin uutta. Oletko haaveillut pitkään esimerkiksi Uhanan mekosta, mutta olet vielä jäänyt pohdiskelemaan mikä kuoseista olisi sinulle se oikea? Vuokraamalla mekon pääset tutustumaan siihen paremmin ja mikä ihaninta, tilausvahvistuksessa olevalla koodilla saat alennuksen vastaavasta, uudesta, Uhana-tuotteesta. Uniikkeja Uhana Dreams-aarteita ei voi lunastaa itselleen. Mielestäni se on tosin vain erinomainen juttu, niiden vuokraaminen tuntuu sitä myötä entistä spesiaalimmalta.

Sain yhteistyön myötä vuokrata itselleni unelman koruineen, eikä kenellekään varmaan tule yllätyksenä, että päädyin nimenomaan uniikkiin mekkoon. Delight Dress, oli oma valintani.  Tätä monikäyttöistä mekkoa voi käyttää joko niin, että kaula-aukko on v-muotoinen tai pyöreä, se on 100% silkkiä ja kuosissa hurmaavat kukat. Mukana tulee vyö, jonka voi halutessaan solmia vyötärölle ja mekon asusteiksi valitsin tilaukseeni mukaan We’re Worthy-korvakorut. Näiden kullansävyisten korvakorujen ostamista itselleni olen pähkäillyt jo tovin, ja siksi olikin upeaa päästä testaamaan niitä käytännössä. Vuokraamani korvikset ovat kiikkuneet korvissani jo useamman päivän ajan, joten se kertonee siitä, että nämä tulevat vielä jonain päivänä löytymään myös omasta korulippaastani.

Uhana Dreams haluaa hemmotella myös teitä. Yksi onnekas nappaa itselleen Instagramissani järjestämästäni arvonnasta (@nooranappila) itselleen ilmaisen vuokrauskerran. Nyt on oiva tilaisuus voittaa itselleen vaikkapa Hug Me Softly-neulemekko etätyöpäivien iloksi tai punaisena hohtava Sincere-mekko joulunpyhiksi.

Ja muistakaa, vaikka niitä suuria juhlia ei nyt näköpiirissä olekaan, pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. Kokemuksesta voin nyt kertoa, että tämä itsenäisyyspäivän sunnuntai nousi uusiin ulottuvuuksiin, kun pukeuduin unelmamekkoon. Kiitos Uhana, että nostitte hymyn huulilleni ja teitte sunnuntai-illastani juhlaa.

uhana design vuokraamo


Posted in muoti and tagged , by NOORA.