PELLAVAA OSTOSKORIIN RUOKAKAUPPAREISSULTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

POSTAUKSESSA ESILLÄ OLEVAT LIDL-TUOTTEET SAATU PR-LAHJANA.

lidl pellavalidl pellavalidl pellava 2020

Sitruunaisen mainiota ja auringonkeltaista torstaita!

Torstai on toivoa täynnä, ja tänään jos koskaan kannattaakin suunnata toiveikkaana Lidliin ostoksille, sillä mitä olen lähitulevaisuuden säätietoja selaillut, tulevana kesänä saattaa todella olla tarvetta ilmaakin keveämmille ja leppoisammille pellavavaatteille. Yksi blogini luetuimmista postauksista on jo vuosien takaa, kun kerroin tuolloin ostaneeni Lidlistä pellavamekkoja ja te innostuitte käytännöllisistä ja kauniista kesämekoista aivan yhtä kovasti kuin minäkin. Siispä availinkin eilen pr-toimistolta saamaani pakettia innostunein mielin kuullessani, että Esmaran uusi kesämallisto saapuu myymälöihin tänään, 11. kesäkuuta. Lidl oli lähettänyt minulle tuotteita uuden kesämallistonsa herkkujen joukosta – ja kyllä, kesäinen pellava tulee taas! 

lidl linen

Kesäisiä asuja tämä vuodenaika nyt kaipaakin ja voi millaisiin lukemiin lämpömittari onkaan muutamina päivinä jo kohonnut. Kesälomaa en ole oikein vielä osannut edes alkaa odottaa, mutta olen nauttinut koko sydämestäni rauhallisista koti-illoista omalla terassilla, auringossa paistatellen. Jo pienikin hetki lämmössä lataa akkuja ja kartuttaa energiaa talteen. Eräs suuri pieni pihaunelmanikin toteutui eilen, enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan siitä myös teille. Päiväunet eivät nimittäin ole vielä koskaan aikaisemmin olleet niin pehmoisia omalla pihamaalla kuin ne nyt ovat.

Toivotan teille mainiota kesäkuista torstaita ja toivon kovasti, että mielenne on yhtä virkeä kuin itsellänikin juuri nyt; olen melko varma siitä, että heitettyäni ylleni tuon 100% pellavaa olevan keltaisen topin, hymynikin nousi korviin asti. Tältäkö se kesäfiilis tuntuikin?

lidl pellavasitruunavesilidl pellavahousut


Posted in muoti and tagged by NOORA.