JOULUKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : HYMYILEVÄISTÄ UHANAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI ZARA  NEULE UHANA DESIGN //SECONDHAND   FARKUT MONKI
KENGÄT TIMBERLAND //SECONDHAND   KORVAKORUT KAPPAHL


Tuntuu peräti hieman uhkarohkealta nimetä jo tässä vaiheessa joulukuuta tietty tuote kuluvan kuukauden parhaaksi secondhand-löydöksi, mutta olen miltei sataprosenttisen varma siitä, että mitään tämänkaltaista ei enää tule tämän vuoden puolelle vastaan – vai kuinka usein sitä löytää erinomaiseen hintaan Uhana Designin valikoimasta jo poistuneen neuleen itselleen kirppikseltä? Niinpä. Eli uusin neuleeni on tittelinsä ansainnut.

Tämän neuleen löytyminen oli sattumankauppaa. Olin juuri samaisena päivänä menossa noutamaan muutamaa omaa, myymättä jäänyttä kirppisaarrettani Miela Designroomin Miela Preloved-osastolta, kun bongasin Mielan instastoryjen joukosta maininnan tästä kirppisosastolle saapuneesta aarteesta. Tuntui, että kello mateli eteenpäin, kun odotin, että kello löisi neljä ja suuntasinkin suoraan töistä keskustaan. Ja onni potkaisi, siellä neule vielä odotti minua. 

Rakastan tätä hymyileväistä löytöäni ja kulunut vuosi onkin ollut todellista secondhand-löytöjen kulta-aikaa muutenkin. Olen tehnyt vain muutamia, harkittuja ostoksia uutena ja samalla  käynyt läpi vaatekaappiani niin, että käyttämättä jääneitä aarteita on tullut laitettua runsaasti eteenpäin kirppiksille. Miksi makuuttaa omassakaan kaapissa mitään sellaista, mitä ei tule käytettyä? Koen oman tyylini muuttuneen kovasti muutaman kuluneen vuoden aikana ja tuntuu suorastaan haaskaukselta roikuttaa henkarissa aarretta, joka ansaitsisi päästä ahkeraan käyttöön. Tuntuikin niin hyvältä, kun moni designaarteeni oli löytänyt uuden kodin Mielan kautta.

Mikä parasta, tämä secondhand-löytö sopii timanttisesti juuri tähän ajankohtaan. Jouluneuleeksi sitä ei voi toki kutsua, mutta se inspiroi minua kaivamaan pitkästä aikaa punaisen huulipunan esiin – tykkään tästä kombosta kovasti! Nyt hymyillen kohti sunnuntaita; tänään hoidetaan viimeiset lahjahankinnat paketteihin, sitten kohti kolmen päivän työviikkoa ja sitten, sitten on aika levätä.

Tsemppiä jouluvalmisteluihin – muistakaahan, että ihanat secondhand-lahjatkin ovat upea valinta joulupakettiin! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.