KUKKIVA JOULUNI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

uhanadesign enigmauhana design enigmauhana design enigmauhana design enigma

Minun piti tänään joulufiilistellä koko ilta. Istua siis toisin sanoen nojatuolissa jalkaterät kookosentuoksuisessa jalkakylvyssä. Lukea kirjaa, senkin olin katsonut jo valmiiksi iltaa varten ja asettanut nojatuolin viereen ikkunalaudalle. Suunnitelmissa oli juoda kupponen glögiä, kuunnella ehkä joululaulujakin. Mutta toisin kävi, saavuin kotiin juuri äsken ja olenkin ollut liikenteessä nyt 13 tuntia. Loppuillan aion istua paikoillani, josko kappaleen tai kaksi ehtisin sitä kirjaakin lukea.

Aina tässä käy näin. Aloitan jouluilun todella hyvissä ajoin, mutta ne aattoa edeltävät päivät, ne, jolloin fiilistelylle olisi jo todella aihetta, vierähtävät ohi ennätysnopeasti. Vuoden loppu on aina päivätöissäni sitä vuoden kiireisintä aikaa ja vielä huomennakin suuntaan koko päiväksi toimistolle. Ylimääräistä lomaa ei siis tänä jouluna ole, siksi tärkeää olisikin nyt ennen kaikkea lepäillä jouluna. Tänään töistä päästyäni toimitin pienen joululahjan vain ovensuusta tädilleni ja kuinka mieli olisikaan tehnyt istahtaa heidän sohvalleen vaihtamaan kuulumisia. Lahjat vaihdettiin maskit päällä ulkosalla turvaväleistä huolta pitäen ja tätä lukuunottamatta kaikille muille läheisille onkin lahjat toimitettu postitse. Ihan vain varmuuden vuoksi. Tädiltäni kiisinkin vielä postiin ja keskustaan tekemään viimeisen hankinnan lahjapakettiin. Kirjakauppa oli tunti sitten aivan autio, olisi tehnyt mieli jäädä haahuilemaan hyllyjen väliin ja selailemaan uutuuksia.

uhana design enigmauhana design enigmauhana design enigma


MEKKO UHANA DESIGN //SAATU
PANTA GOLDEN BY UMPPU
SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL // SAATU


uhana design enigma

Voisiko siis sanoa, että joulu yllätti bloggaajan? Ylihuomenna se jo on, tuo kauan odotettu aatto, mutta jollakin tapaa se tuntuu tänä vuonna vain yhdeltä pitkältä viikonlopulta muiden joukossa. Odotan aattoaamun hautausmaakierroksen, televisiosta tulevan Lumiukon ja jouluisen somefeedin Instagramissa viimeistään virittävän joulutunnelman korkeammalle. Huomenna paistan vielä joulutorttuja, luen ajatuksella ja rauhassa läpi meille saapuneet joulukortit ja lämmitän joulusaunan. Eiköhän sillä saada mieli käännettyä juhlatuulelle.

Täydellinen asu aatoksi minulla on onneksi jo valittuna. Sain Uhanan kanssa tekemäni yhteistyön kautta itselleni mekon, juuri sen, josta olin jo haaveillut. Olen tästä aarteesta niin hykerryttävän onnellinen, että en osaa sanoiksi pukea fiiliksiäni. Uskomatonta, että näin kaunis mekko roikkuu nyt minun vaaterekissäni. Kyllä, nimenomaan rekissä näkyvällä paikalla makkarissamme. En malta piilottaa sitä lainkaan kaappiin.

Mikäli etsit vielä rakkaallesi lahjaa jouluksi, suosittelen lämpimästi vierailemaan Uhanan myymälässä. Sieltä löydät taatusti etsimäsi. Matti vei juuri kuusen alle lahjan, jonka päällä on kortti Uhanalta ja se on heidän korurasiansa mallinen. En kestä tätä jännitystä, mutta jotakin ihanaa siellä on. Siitä olen varma. Olen myös melko varma siitä, että lahja on minulle. Tänä vuonna lahjoja availlaan kaksin kotosalla. <3

uhana design enigmauhana design enigma


Posted in muoti and tagged by NOORA.