MATIN JOULULAHJA (JOTA LAINASIN HETI!)

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

billebeino urheilumuseobillebeino urheilumuseobillebeino urheilumuseo


TAKKI BIKBOK   LEGGARIT BIANCANEVE
HUPPARI BILLEBEINO   SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL //*SAATU


Tämän puseron nähtyäni tiesin heti, että se on klikattava nopeasti ostoskoriin ja Matille joululahjaksi. Matti rakastaa urheilua. Sen lisäksi, että Matti itse treenaa lukuisia kertoja viikossa, hän on kova penkkiurheilija. Laji kuin laji ja Matti liimautuu tv:n ääreen. Hän tuo mieleeni itse asiassa edesmenneen vaarini, joka katsoi televisiosta ahkerasti urheilua. Matti on aivan samanlainen, aamulla ensimmäisenä herättyään hän katsoo kaiken maailman urheilutuloksia tekstitv:stä (kyllä, kännykkään ladatusta tekstitv-sovelluksesta!) ja on urheiluun liittyvissä tietokilpailukysymyksissä aivan lyömätön. Hänen myötään olen itsekin kiinnostunut uusista urheilulajeista, ennen Mattia meitsiä kun kiinnostivat vain lätkämatsit.

Meidän kaapeistamme ei juurikaan ole Billebeinon tuotteita löytynyt ennen tätä hankintaa, mutta olen aina tykännyt brändin fiiliksestä ja kuullut vaatteiden kestävän ahkeraa käyttöä ja pesua. Urheilumuseo X Billebeino-yhteistyömallisto sai kuitenkin sydämen pamppailemaan niin kiivaasti, että olin aivan pähkinöinä saatuani ostoskoriin nyt jo loppuunmyydyn malliston helmen. Nousu Hoodien printti on hurmaava; Sirkka Polkunen, Mirja Hietamies ja Siiri Rantanen osoittivat osaltaan vuoden 1956 talviolympialaisissa, että urheilu kuuluu meille kaikille. Joulun jälkeen Masa ei juuri muita huppareita ole käyttänyt. Nappasin paidan suoraan pyykkinarulta päälleni, että sain siitä edes kuvat!

Saattaapi olla, että tämä lainauskerta ei jäänyt viimeiseksi. Rakastan pitkiä mustia huppareita, joita voi kauniisti yhdistää leggareihin ja vaikkapa juuri upeisiin korkeisiin saappaisiin. Tämä Billebeino sopii itselleni miltei mekoksi!

Mutta nyt, hiihdellen (I wish!) kohti loppuviikkoa. Lupaavalta on täällä Tampereen suunnalla hiihtohommia ajatellen jo näyttänyt, mutta vielä en ole suksiani kaivanut esiin autotallin nurkasta. Kaipaan jo laduille, viime talvena en päässyt suksille lainkaan. Nyt kuitenkin reippain mielin, kävellen, kohti työpäivää!

Ps. Penkkiurheilusta puheen ollen, UROS LIVE haastatteli minua jokin aika sitten verkkosivuilleen Elämysten eturivissä-juttusarjaansa. Haastattelussa kerron lisää kokemistani elämyksistä urheilun parissa, Ilvestä unohtamatta! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.