AARTEITA LAHJAPAKETEISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


MEKKO VIMMA //SECONDHAND   TAKKI ZARA
KENGÄT ECCO   PIPO A+MORE    HUIVI MUORIN TEKEMÄ


Välipäivät on hyvä startata käyntiin vuoden kenties jopa värikkäimmällä asulla! Kesäinen kukkamekko taipui kovinkin jouluiseksi asuksi, kun yhdistin sen punaisiin lemppariasusteisiini. Tällä lookilla kuljeskelin siis jo joulunpyhinä, mutta viihdyin asukokonaisuudessa niin hyvin, että heitän sen taatusti ylleni vielä uudemman kerran tämän vuoden puolella. Mikä parasta, tässäkin asussa katseen vangitsee nimenomaan secondhand-aarre. Vimman pitkähihainen kukkamekko on nimittäin sekin Zadaa-löytö joulukuulta. Tein tämän vuoden aikana jonkin verran hankintoja vaatekaappiini, mutta valtaosa, väittäisin, että vähintään 90% niistä, on kirppisaarteita ja secondhand-löytöjä. Sellaisia juttuja, joita en kuvitellut koskaan löytäväni vaaterekeilleni. Toivottavasti kirppisonni on matkassa myös ensi vuonna! ;)

Joulupukki sen sijaan päätti täydentää asusteaarteitteni valikoimaa. Sain Instagramissa pariltakin eri seuraajalta pyynnön tehdä postausta blogiin saamistani joululahjoista ja mielelläni näytänkin teille, mitä ihanaa Matti oli piilottanut tänä vuonna paketteihini. Kerroinkin jo, että kuusen alle ilmestyi parisen viikkoa sitten korvakorurasia, jonka tunnistin välittömästi Uhanan boksiksi ja aattona vihdoin, vihdoin, sain sen avata. Matti oli tehnyt erinomaisen koruvalinnan – mustapohjaiset Pisarat vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla ovat todella käytännöllinen valinta, näitä värejä myös vaatekaapistani löytyy paljon!

margarita

Meillä on tapana miltei poikkeuksetta hankkia toistemme paketteihin jouluisin myös Finlandia-palkittuja kirjoja. Tänä vuonna kuulin huhuja jo etukäteen siitä, että Pukki olisi tuomassa Matille useampiakin kirjoja, siksi en suunnannut kirjaostoksille itse. Hän oli kuitenkin päättänyt hemmotella minua Anni Kytömäen Margarita-kirjalla, jonka aionkin startata heti välipäivien aikana. Halusin ensin lukea kaksikin eri jouluaiheista kirjaa pois alta, joulutunnelmointi kun alkaa jo pikkuhiljaa riittää.

Kolmannesta paketista löysin jotakin, joka toi erityisesti hymyn huulille. Matti oli ostanut minulle valtavan paketillisen Promarker-tusseja, joista olen jo jonkin aikaa haaveillutkin. Piirrän edelleen paljon, mutta Promarker-tussivalikoimani on aiemmin ollut niin pieni, että piirtely on jäänyt muistikirjaraapustelujen tasolle. Tämän väriskaalan avulla on helpompi päästää luovuus valloilleen. Matti tietää kuinka rakas harrastus piirtäminen minulle onkaan, siksi oli ihanaa saada tällainen paketti juuri häneltä.

Ihania, iiiiihania, lahjoja. Nyt hymyssä suin otan vastaan vuoden viimeiset päivät. Näin onnistuneen joulun ansiosta, energiaa on tankattuna varastoon ja toivon uuden vuoden starttaavan hyvällä boogiella. Mutta nyt otetaan vielä kaikki ilo irti vuoden 2020 rippeistä. Hyvää maanantaita!


Posted in muoti and tagged by NOORA.