OHI ON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI ZARA    NEULE PART TWO /*saatu    KAULUSPAITA LINDEX    PIPO SIDOSTE
KORVAKORUT BUTONI DESIGN  /*saatu  FARKUT MONKI    KENGÄT TIMBERLAND /*secondhand


3/4 viisaudenhampaasta poistettu, jippii! Sydäntä lämmittää aina kovasti, kun kyselette kuulumisiani. Moni teistä laittoi viestiä ja kysyi kuinka leikkaus sujui, ja sama projekti tuntuikin olevan käynnissä yhdellä jos toisellakin. Useampi myös toivoi minun kirjottavan kokemuksestani blogiinkin, sillä viisaudenhampaan poiston googlettelu johtaa niin kovin monesti vain kauhutarinoihin. Tässä siis totuudenmukainen, mutta positiivinen tarina viisaudenhampaan kirurgisesta poistosta.

Instan puolella jo kerroinkin, että täällä on kaikki siis oikein hyvin. Itse toimenpidehän ei kestä kuin vartin verran (ja suurin osa siitäkin ajasta meni puudutuksen vaikutuksen alkamisen odottelemiseen), mutta leikkausta seuraavat päivät ovat olleet vähän inhottavia. Syystä tai toisesta, poistopaikka on jomotellut tällä kertaa huomattavasti enemmän kuin viimeksi ja särkylääkettä on täytynyt syödä jonkin verran. Nukkuminen on ollut vähän kinkkistä, kun havahdun hereille aina kääntäessäni päätäni kyseisen posken puolelle. Tänä aamuna olo tuntui jo kuitenkin eilistä paremmalta ja luotan vahvasti siihen, että paraneminen on nyt päässyt kunnolla vauhtiin. Turvotus on kadonnut ja mustelmaakaan ei kunnolla ilmaantunut. Antibioottia söin lääkärin määräyksestä jo ennen poistoa, mutta suun puhtaana pitämisestä tulee nyt toki huolehtia tarkasti vielä pitkään. Sosekeittoruokavalio siis jatkuu – eilen söin jo hitusen myös muusia, enkä muista koska muusi olisi viimeksi maistunut niin herkulliselta!

Mikäli sinäkin podet hammaslääkäripelkoa ja edessä on vastaava projekti, en voi kuin lämpimästi suositella sinulle samaa kirurgia. Ilkka Pallonen, suu- ja leukakirurgi, tekee hommia Oralin Sumeliuksenkadun pisteessä ja hänen luokseen minut ohjasi oma hammaslääkärini Mirjami Kauppila. Pallonen on nyt leikannut molemmat alaviisaudenhampaani ja hänen luokseen suuntaan jälleen, kun on aika viedä projekti kokonaisuudessaan päätökseen (yksi yläviisuri vielä siis paikoillaan ja syvällä piilossa ikenen alla, luvassa siis vielä yksi toimenpide!). Sen lisäksi, että homma hoituu nopeasti, hänen olemuksensa ja ammattitaitonsa rauhoittaa kovankin jännittäjän.

Ja pakko vielä todeta, että olo kevenee huomattavasti, kun tälläisen mörön on saanut to do-listalta hoidettua. [ X ]

Pssst! Instagramin (@nooranappila) puolella käynnistyi eilen herkullisen hurmaava, ja hitusen jo jouluinenkin arvonta, kun yhdessä The Body Shopin kanssa hemmottelemme yhtä teistä upealla tuotepaketilla. Käykäähän siis osallistumassa arvontaan – alta näette mitä kaikkea ihanaa arvontapalkinto sisältää!


Posted in muoti and tagged by NOORA.