HEINÄKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : ASU, JOKA SÄIKÄYTTI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

vimma second handsaniainenvimma company punainen asu

On hitusen harhaanjohtavaa nimittää tätä asua heinäkuun parhaaksi secondhand-löydöksi, sillä todellisuudessa olen ostanut sen secondhand-sovelluksesta jo kaksi kuukautta sitten. Vimman setti odotti minua Zadaassa ja jokin tässä asussa veti minua niin magneetin lailla puoleensa, että käytin siihen hyvällä omalla tunnolla hartaasti säästämiäni creditsejä ja klikkasin sen ostoskoriin. Hinnaltaan se oli niin edullinen, että uskalsin tämän villin kortin laittaa tilaukseen; sillä onhan se nyt melkoinen, ei tällaisen monesti mielellään seinäruusuksikin pakenevan asu ollenkaan.

Kun asu sitten saapui, testasin sitä ylleni ja jätin sen vaatekaappiini odottamaan ensimmäistä käyttökertaansa. Asu ylitti odotukseni ja oli livenä niin hieno, että halusin käyttää sitä ensimmäisen kerran vasta myöhemmin. Jonakin spesiaalina hetkenä. Kului aikaa ja tuo upea setti unohtui henkarille.

saniainen

Pukeudun harvoin päästä varpaisiin samaan printtiin ja siksi myönnän tämän lookin aluksi jopa hieman säikäyttäneen. Riittääkö persoonani kantamaan näin näyttävää kuosia? Höpö höpö Noora, miksi ei riittäisi?! Ei muuta kuin asu ylle ja kesäpäivän viettoon. Tuon yhden päivän aikana punavalkoinen lookini keräsi niin paljon kommentteja ja kohteliaisuuksia, että tätä lookia ei enää kaappiin piiloteta. Asun kaveriksi ei tarvittu kuin valkoisena hohtavat tennarit ja isot kultaiset korvarenkaat – kokonaisuus oli enemmän minua kuin moni muu tämän kesän asuni!

Tämän asun myötä otin loikan oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, mutta kylläpä se kannatti. Vimman vaatteissa todella on sitä jotakin ja parastahan on se, että tällainen herkku osui kohdalleni kirppiksen kautta.

Mitä mieltä olette? Yay or nay?


Posted in muoti and tagged by NOORA.