TIETOSUOJASELOSTE

TIETOSUOJA SIVUSTOLLA NOORANAPPILA.FI

Verkkosivuston osoite:  http://www.nooranappila.fi.

Tarvittaessa verkkosivuston ylläpitäjään saa yhteyden sähköpostitse tietosuojaa koskevissa asioissa:

NOORA NÄPPILÄ/ ccnoora@gmail.com


HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN & TIEDON HALLINNOINTI

Kommentit:

Sivuston käyttäjän jättäessä kommenttia sivustolle nooranappila.fi, talteen kerätään kommentointilomakkeeseen käyttäjän jättämät tiedot sekä käyttäjän IP-osoite. Eli toisin sanoen se tieto, joka on näkyvissä kommentointikentässä sekä  IP-osoite.

Huomioithan, että sivustolla saattaa olla ns. upotettua sisältöä (videoita, linkkejä toisiin blogeihin jne), joka ohjaa sinut mahdollisesti toiselle sivustolle. Kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa sinusta ja käyttää evästeitä.


Analytiikka:

Sivustolla www.nooranappila.fi käytetään Google Analytics -analytiikkapalvelua. Palvelu kerää ei yksilöityä- tietoa kävijöiden vierailusta, tulotavasta, vierailunsa aikana käyttämästään sivustotiedoista ja sisällön numeerisesta aktiivisuudesta reaaliajassa ja takautuvasti. Yksittäisiä henkilöitä ei siis voi tunnistaa palvelun kautta.


Tietojen jakaminen:

Yksittäisten henkilöiden tietoja ei jaeta sivustolta kolmansille osapuolille. Sivuston analytiikkatietoja (esim. kävijämäärät) saatetaan kuitenkin jakaa yhteistyötaholle esimerkiksi yhteistyösisällöän raportoinnissa. Myös Babler Oy:llä on mahdollisuus käyttää sivuston Google Analytics-tietoja.


Kuinka kauan säilytämme tietoa:

Mikäli jätät sivustolle kommentin, kommentti edellä mainittuine tietoineen säilytetään toistaiseksi. Voit pyytää kommenttisi poistoa sivuston ylläpitäjältä niin halutessasi. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.


Minne lähetämme tietosi:

Sivustolla on käytössä automaattinen roskapostin estopalvelu, jonka kautta roskapostilta vaikuttavat kommentit saatetaan tarkistaa.