KESÄASUT // ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI, VOITA MEGAPAKETTI KOSMETIIKKAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen saanut teiltä kesän aikana useampiakin viestejä, joissa on kovasti toivottu erilaisia arvontoja ja skaboja blogin puolelle. Suurin osa arvonnoista järjestetään nykyään Instagramin puolella, mutta tällä kertaa päätin toteuttaa blogivuosieni varrelta tutun kesäasujen koontipostauksen niin, että omaa suosikkiaan äänestäneiden kesken arvotaan megapaketti ihanaa kosmetiikkaa. Eikö kuulostakin aika ihanalta ajatukselta aloittaa syksy uusitun meikkipussin voimin?

// Palkinto saatu arvottavaksi: lavera, WHY NOT PR

Mikä kesälookeistani on siis sinun suosikkisi? Kommentoi tätä postausta suosikkiasusi numerolla ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse osallistumisajan päätyttyä 3.9.2021 klo 18.00 ja lisää kuvia kustakin asusta löydät kuvien alla olevia linkkejä klikkaamalla.

SIINÄHÄN SINÄ

JUHANNUS OLI..

KUMPI VAI KAMPI (KESÄEDITION BY NOORA)?

HEI VAAN HEI HEINÄKUU, LEMPPARIKUUKAUTENI

MEKKOREKKINI KAUNEIN AARRE

PELLAVAA POUTAPÄIVIIN

PIKKUSISKON KUVATTAVANA

TAKAISIN ARKEEN

KOLKYTNELJÄ

HAALARI, KESÄVAATELEMPPARINI

KESÄTUKKA ENNEN & NYT

NYT SE LÖYTYI – TÄYDELLINEN FARKKUTAKKI!

Onnea arvontaan! <3_♥

Ps. Palkinto sisältää omaa suosikkikosmetiikkaani ja ihonhoitotuotteita luonnonkosmetiikan pioneerilta laveralta. Ensimmäisen kerran tutustuin laveraan jo miltei kymmenen vuotta sitten ja löydän jatkuvasti brändiltä uusia ihania tuotteita käyttööni. Kosmetiikasta etenkin huulipunat saavat sydämeni heittämään iloisia kärrynpyöriä, ja luottotuotteita olen löytänyt myös highlightereiden ja poskipunien saralta. Sujautan palkintoon mukaan myös itseruskettavia tuotteita ja tietysti kauneimmat punasävyt syksyä varten. Osallistumisaika päättyy 3.9.2021 klo 18.00 ja olen voittajaan sähköpostitse yhteydessä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.