SIINÄHÄN SINÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Huomenta sinä ihana, kaivattu, lempeä ja lupauksia täynnä oleva loma. Loma, oi että. Olen kaivannut sinua ja siinä sinä nyt taas olet. Vaikka lomaa tuntuu aina odottavan kovasti, samalla ei voi kuin hämmästellä sitä, kuinka nopeasti vuosi taas vierähtikään. Kesästä kesään, lomasta lomaan.

Jouduin oikein pinnistelemään muistiani, kun mietin mitä kaikkea teinkään viime kesälomallani. Muistan toriaamiaiset, roadtripin Apulanta-museoon, Matin Joporetken, kesän lemppariasukuvat, jotka otettiin syntymäpäivänäni sekä villiksi kasvaneen unikkokukkamaani ja onnistuneen yrityksen kasvattaa perunoita rivitalokotimme pihassa. Onneksi minulla on blogini, nuokin muistot löytyivät kuvien kera virtuaalisesta päiväkirjastani näppärästi. Viime vuonna loma kului hyvin pitkälti omissa kotinurkissa, samoin tänä vuonna. Saimme yhteistä lomaa tälle kesälle Matin kanssa niin vähän, että reissujen sijaan päätimme ottaa kunnolla aikaa sille, että lepäämme ja olemme paikallamme. Olemme normaalisti koko ajan menossa, iltoja ja viikonloppujakin töissä, joten nyt, nyt on otettava arjesta tauko. Loma ilman paineita ja velvoitteita kuulostaa juuri siltä, mitä tähän elämänvaiheeseen kaivataan.


Tennarit: H&M
Shortsit: Vero Moda
Pusero: Nosh


Olemme molemmat loppujen lopuksi sellaisia persoonia, jotka eivät viihdy kauaa paikoillaan, joten parin rennon lomapäivän jälkeen alamme taatusti tehdä jo jotain lomasuunnitelmia. Itse nautin roadtripeistä, joten yksikin päivän reissu kaupunkiin, jossa en ole aiemmin käynyt, tekisi varmasti hyvää. Toiveissa olisi viettää aikaa myös kummityttöjemme perheiden kera ja minut tuntevat tietävät sen, että heinäkuiset syntymäpäiväni eivät ikinä sujahda ohi täysin juhlimatta. Hih, sanoinko juuri, että suunnitelmia ei tehdä? Hups.

Mutta nyt eletään hetkessä (tai yritetään ainakin) ja nautitaan lomapäivistä yksi kerrallaan.

Ps. Ihana lomapaitani keräsi jo kovasti kehuja instan puolella; pakko siis vinkata täälläkin, että tämä Noshin kesänkeltainen tunika on nyt hurjassa alessa täällä (ei mainoslinkki)! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.