HEI VAAN HEI HEINÄKUU, LEMPPARIKUUKAUTENI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Täällä sitä taas ollaan, kolkuttelemassa kalenterinlehdellä heinäkuun ovea. Kesäkuu hurahtaa ohi aina poikkeuksetta nopeasti ja juhannuksen jälkeen huomaakin yhtäkkiä olevan syntymäpäiväkuukauteni aika. Olen heinäkuun leijona ja huomaankin aina näihin aikoihin vuodesta tuhlaavani hetken jos toisenkin to do-listan mietiskelylle. Kun viimeinen kuukausi kuluvaa ikävuotta aina alkaa, suunnittelen to do-listan asioista, joita haluan tehdä ennen seuraavan ikävuoden alkamista. Turhaa touhua, sen olen todennut jo monesti. Mitä jos kerrankin vaan nauttisin heinäkuusta ilman sen suurempia suunnitelmia ja kriiseilyjä? Sieltä se syntymäpäivä joka tapauksessa tulee, oli minulla sitten tehtävälista olemassa tai ei. En muista kuinka hyvin viime heinäkuussa koostamani lista toteutui, tuskin ainakaan täysin.

Heinäkuun horisontissa siintää myös kauan odottamani kesäloma, jonka aion viettää ”noorannäköisesti”. Vaikka lomaa päivätyöstäni pidänkin, en halua laittaa blogia tauolle tuoksi ajaksi tai kuvaustöitäni jäihin, vaan merkitsen siis kalenteriin tavalliseen tapaani myös hieman töitä. Valokuvaaminen rentouttaa minua kaikista parhaiten, joten miksi ihmeessä karsisin sen täysin pois lomastani!


Mekko: Vero Moda
Hattu: Tokmanni


Heinäkuulle ei ole siis lyötynä suunnitelmia lukkoon. Haaveissa siintävät pienet syntymäpäiväjuhlat perheen kesken, kenties vaikkapa omassa pihassamme. Nekin onneksi järjestyvät nopealla aikataululla, ilmapallokimpuilla ja hodaritarjoilulla, joten vielä ei tarvitse alkaa niitäkään suunnitella. Edetään päivä kerrallaan kesästä nautiskellen.

Siispä hei vaan hei heinäkuu. Kiva nähdä taas. Olet lapsuudesta asti ollut lempparikuukauteni. Lempeää, lämpöistä ja leppoista kesäkuukautta kaikille.

Ps. How cute is that dress?! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.