MEKKOREKKINI KAUNEIN AARRE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Uhana Design //*saatu
Tekonahkatakki: Zara
Kengät: H&M


Viime sunnuntaina pukeuduin pitkästä aikaa Uhana Designilta saamaani kukkamekkoon. Sain tämän kaunokaisen jo ennen joulua yhteistyön tiimoilta, ja olen melkeinpä varma siitä, että se lukeutuu kauneimpien kukkamekkojen joukkoon, joita olen ikinä nähnyt. Se kerää aina myös valtavasti kehuja ja kyselyitä siitä, mistä näin ihania mekkoja löytyy.  Noihin kyselyihin tuntuu niin hyvältä vastata, että kyseessä on omasta rakkaasta kotikaupungistani maailman tietoisuuteen ja suosioon noussut brändi. Uhanan myymälä kuuluu omiin lempparipaikkoihini täällä Tampereella – myymälä on aina sisustettu aivan viimeisen päälle uusimman malliston visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi ja iloinen ja auttavainen palvelu lämmittää sydäntä joka kerta!

Pakko muuten tässä yhteydessä vinkata myös siitä, että Kauppakadulla sijaitsevassa Oldiessa on myynnissä upeita ja osittain jopa uniikkeja Uhana-aarteita protoista II-laadun ja secondhand-tuotteisiin. Rekeiltä löytyy myös paljon upouutta Uhanaa, joten suosittelen lämpimästi vierailemaan paikan päällä. Itse ostin esimerkiksi tämän proto-Uhanapuseron juurikin Oldiesta!

Tanssahdellessani kesäsateessa kukkamekossani sunnuntaina, hymy oli korvissa toki ihanan mekon, mutta myös muiden syiden vuoksi. Takana oli nimittäin tunnelmalliset perheen kesken vietetyt rippijuhlat. Oli ihana päästä ulkoiluttamaan lempparimekkoa juhlahumuun ja tavata pitkän tauon jälkeen ajan kanssa Matin sukulaisia ja perhettä. Toivon kovasti, että loppukesä tuo mukanaan paljon lisää hymyilyttäviä hetkiä – kyllä, loppuKESÄ, sillä edelleenkään en ole valmis ottamaan syksyä vastaan! ;)

Nyt helmat hulmuten kohti loppuviikkoa – mitä mieltä olette, kävisikö mekkoni myös osaksi toimistolookia jos sen yhdistäisi rentoon farkkutakkiin ja tennareihin? En millään malttaisi piilottaa sitä mekkorekille taas odottamaan seuraavia juhlia.


Posted in muoti and tagged by NOORA.