HAALARI, KESÄVAATELEMPPARINI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Haalari: Superdry
Shortsit: H&M
Kengät: H&M


Olen tykästynyt haalareihin! Tämän, kuvissa näkyvän Superdryn superkauniin punasävyisen haalarin, ostin Ratinan myymälästä jokunen viikko sitten ja olen käyttänyt sitä jo ahkerasti. Helteisiin päiviin tämä asu onkin ollut täydellinen valinta; haalari on helppo sujauttaa ylle, se on päällä rento ja mukava ja kaiken kukkuraksi siitä saa asustamalla  erinomaisen lookin monenlaisiin kesämenoihin. Erilaiset haalarit ovatkin pitkään olleet oma luottovalintani myös juhliin – tässä sinisessä haalarissa juhlin talvihäissä, tämä Michael Korsin kukkahaalari on taas vakiovalintani hääkuvauskeikoille!

Haalarista on siis moneksi, esimerkiksi näistä syistä rakastan niitä.

// 1 Helppous; haalari toimii kesäkeleissä viileänä ja rentona asukokonaisuutena, aivan kuin kesämekko.

//2 Haalarin voi näppärästi asustaa sopivaksi erilaisiin tilaisuuksiin. Kesänkevyet haalarit soveltuvat biitsille uikkareiden päälle, mutta lisäämällä lookiin vaikkapa korot, isot korvakorut ja viimeistellyn nutturakampauksen, olet samassa asussa valmis myös viettämään kesäiltaa puutarhajuhliin.

// 3 Ratkaisu asukriiseihin; rekillä roikkuva haalari pelastaa kiireisinä kesäaamuina hetkessä asukriisit. Haalari ylle ja sandaalit jalkaan – ei tarvitse pähkäillä mikä yläosa sopii yhteen minkäkin alaosan kanssa, vaan haalariin sujahtaminen vaatettaa sinut kerralla päästä varpaisiin!

Edessä on sääkarttojen mukaan melko helteinen viikonloppu, jonka aion viettää hyvin pitkälti tämän samaisen haalarin sisuksissa. Rakastan tuota printtiä ja haalarini värejä ja mikä parasta, sen uumenissa voi suunnata niin pihatöihin kuin keskustaankin. Melkein jopa kävelylenkille! Pitkät hihat suojaavat käsivarsia auringolta ja leveissä shortsilahkeissa on ihana kesäfiilis. Tällaisia luottokesävaatteita pitäisi löytyä kaapista enemmänkin.

Lempeän lämmintä kesäperjantaita siis kaikille – tuokoon viikonloppu mukanaan paljon iloisia hymyjä ja hyvää mieltä!

Ps. Kääk! Huomasin juuri, että samaista haalaria löytyy Superdrylta nyt myös auringonkeltaisena.. ♥_<3 (ei mainoslinkki)


Posted in muoti and tagged by NOORA.