NYT SE LÖYTYI – TÄYDELLINEN FARKKUTAKKI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Farkkutakki Noisy May (secondhand)
Mekko Kappahl
Kengät H&M
Aurinkolasit Shadeshares TEMBO (*saatu)


Juuri pari päivää sitten kerroin kirppisonneni kääntyneen – ja sitä se todellakin on tehnyt!

Äärimmäisen kauniin punaisen kukkamekon lisäksi, vaatekaappiini on alkukesästä tiensä löytänyt myös toinen aarre. Siinä se nyt on, täydellinen farkkutakki. Olen edelleen erittäin tykästynyt omistamaani Levi’s-takkiin, mutta pituudeltaan se ei ole otollisin esimerkiksi mekkojen kanssa käytettäväksi. Heräteostokseni Zaralta on sen sijaan vuosienkin jälkeen mielestäni edelleen hurmaava, mutta fakta on se, että farkkutakki, jonka selkää koristaa valtava Pink Panther, ei ihan aina käy kokonaisuuteen. Siispä juuri tällainen farkkutakki vaatekaapistani puuttui. Parinkympin kirppislöytö toi hymyn huulille ja vaikka yhteistä matkaamme on takana vasta viikon verran, olen jo varma siitä, että heitän tämän takin harteilleni vielä monen monta kertaa tänä kesänä.

Heitin Noisy Mayn takin kukkamekon päälle, kun suuntasin Umpun penkkiin sunnuntaina, ja kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, kesätukka oli aika herättää talviunilta kiireesti. Halusin nopeasti julkaista nämä kuvat pois alta, jotta pääsen pian kertomaan teille, kuinka upeat Umppu hiuksistani taikoikaan. Enkä malttanut olla hehkuttamatta tätä secondhand-aarrettani! En tiedä minkä vuoden mallistosta takkini on, mutta vinkattava on vielä, että Noisy Mayn kevätmallistosta löytyy kovin samannäköinen pitkä farkkutakki (*ei mainoslinkki) tälläkin hetkellä – infoksi vain, jos samankaltainen takki on sinullakin etsinnässä!

Tämä vilukissa on nyt tyytyväinen, nyt on takki, joka on helppo heittää kukkamekkojen päälle viilenevissä kesäilloissa. <3 Oletteko tehneet hyviä löytöjä kirppiksiltä viime aikoina?


Posted in muoti and tagged by NOORA.