KESÄTUKKA ENNEN & NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Noisy May
Pusero: R/H
Shortsit: H&M
Tennarit: NLY Shoes
Aurinkolasit: Shadeshares /*saatu


// Palvelu saatu.

Istahdin Umpun penkkiin viikko sitten reilun kolmen kuukauden tauon jälkeen. Paria tuntia myöhemmin lähdin Primen ovesta maailman levein hymy huulillani, sillä Umppu teki jälleen taikojaan ja hiukseni heräsivät talven jäljiltä eloon. Kuvittelin Primeen suunnatessani, että hiukseni ovat erityisen huonossa kunnossa ja leikkaamisen tarve on todellinen, mutta ammattilaisen käsittelyssä hiukseni virkistyivät hetkessä. Umppu tietää kerta toisensa jälkeen, mitä hiukseni tarvitsevat ja istahdan penkkiin kerta toisensa jälkeen sanoen ”saat vapaat kädet”. Luotan sataprosenttisesti siihen, että lopputulos on timanttinen. Kuten se aina on ollut.

Kuten ylläolevasta ennen-jälkeen-kuvaparista voit huomata, kuukaudet olivat kerryttäneet hiuksiini epäpuhtautta ja sävy oli muuttunut kirkkaanvaaleasta melko sameaksi. Umppu teki hiuksiini tyvelle raidat ja latva vain puhdistettiin Metal DX-hoidolla. Mikä sävy ja kiilto! Olin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja nyt pyrinkin parhaani mukaan ylläpitämään sävyä myös kotioloissa. Vaaleiden hiusten ylläpitämisessä on omat haasteensa, mutta Umpun vinkein sekään ei ole mahdoton tehtävä. Todettava on kuitenkin, että kolme kuukautta on omalle hiuslaadulleni hitusen liian pitkä kampaamoväli, hiukseni vaativat ajoittain ammattilaisen käsittelyn voidakseen paremmin.

Uudella kesälookilla on ihana toivottaa kesä tervetulleeksi. Viikonloppu on ollut rauhallinen ja nyt muutaman kesäisen, ohjelmattoman, viikonlopun jälkeen en voi kuin todeta, että töiden ajoittaminen vain arkeen, on ollut hyvä ratkaisu. Vaikka viikolla työpäivät tämän vuoksi pitenevätkin, vapaat viikonloput kuuluvat kesään ja ex tempore-kesähetkien järjestäminen onnistuu paremmin. Jokaista kesäviikonloppua en aio lomailla, mutta yritän merkitä jo etukäteen viikonlopuille vapaapäiviä, joille en suunnittele töitä. Eilisestä sadepäivästä nautin kovasti, kun huono omatunto ei kolkutellut yhtään sohvanpohjalla köllötellessä.

Mutta nyt kesätukka hulmuten kohti sunnuntaita – saamme Matin kummitytön vierailulle, joten nyt laitetaan grillilounas tulille ja nautitaan pihapäivästä! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.