KUMPI VAI KAMPI (KESÄEDITION by Noora)?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

love vimma mekko

Kaupunki- vai maalaismaisema? En kaipaa mökkilomia tai maaseudun rauhaa pitkissä pätkissä, mutta huomaan välillä kaipaavani kaupungin hälinästä rauhoittumaan edes hetkeksi tyynempiin maisemiin. Akut saan ladattua tosin nopeastikin, rentoutumishetkeen en kaipaa kuin lukuhetken laiturinnokassa tai iltauinnin mökkimaisemassa auringonlaskun aikaan, sen jälkeen kaipaankin taas jo kaupunkiin.

Parveke- vai riippukeinupäikkärit? En nuku päikkäreitä, mutta valitsisin tässä tapauksessa parvekepäikkärit. Syynä vain ja ainoastaan se, että olisin liian helppo saalis hyönteisille riippumatossa uinuessani. Hyönteisallergiani on yksi syy myös siihen, miksi skippaan monesti suosiolla mökkeilyt.

Pehmis vai jäätelöpallo? Ostan aaaaaaaina jätskikiskalta pehmiksen, ihan aina. Jos pehmistä ei ole saatavilla (ja monesti juuri niin siinä käykin, kun kiskalle poikkean!), valitsen basic-jätskimaun kippoon. En ikinä vohveliin.

Bikinit vai kokouimapuku? Koska lähes poikkeuksetta rannalle suunnatessani minulla on mukanani vesijuoksuvyö, vastaan tähän kokouikkari. Juoksuvyön kanssa uikkari on omalla kohdallani käytännöllisempi vaihtoehto. Bikinien yläosa ei ole paras vaihtoehto vesijuoksuvyön kaveriksi.


Mekko: Vimma
Tennarit: H&M
Laukku: H&M


Kukkamekko vai kesähaalari? Valitsen molemmat! Esimerkiksi näissä kuvissa näkyvä Vimman Love-mekko on täydellinen kesäasu, mutta paljon on tullut käyttöä myös tälle Superdry-haalarilleni, jonka hankin kesän alussa. Rakastan käytännöllisiä, helppohoitoisia ja värikkäitä kesävaatteita.

Pyörä- vai veneretki? Joponi on ollut viime aikoina aivan liian vähällä käytöllä, mutta päätin lomani aikana viedä sitäkin vihdoin ajelulle. Soutuveneilemään olen sen sijaan jo tänä kesänä päässyt! Pidän veneilystä ja toivoisinkin vielä joskus pääseväni vesille isolla paatilla, jonka keulassa voisin nautiskella auringosta ja ihastella maisemia. Toki tämä onnistuu soutuveneessäkin.

Kesä yksin vai yhdessä? Teen useampaa työtä, joista jokainen on lajiltaan kovin sosiaalinen. Teen töitä isoissa ihmisjoukoissa ja ehkä juuri siksi huomaan kaipaavani lomalla myös omaa, ihan yksinkin, vietettyä aikaa. En tosin viihdy kovin pitkiä aikoja yksistäni. Alan kaivata höpöttelykaveria jo parin tunnin jälkeen.  Parhaat kesämuistot luodaan aina silloin, kun paikalla on rakkaita, joten tähän kysymykseen on vain yksi vastaus: yhdessä.

Seikkailut vai suunnitelmat? Tänä vuonna kesä otettiin vastaan suunnittelematta mitään etukäteen. Minulle riitti, että kalenteriin oli merkittynä loma, suunnitelmat muotoutuivat itsestään.

Jos nappaat nämä kysymykset myös omaan blogiisi, käyhän linkittämässä postauksesi tämän postauksen kommenttiboksiin, jotta pääsen kurkkaamaan, miltä sinun kesäsi näyttää!

love vimma mekko


Posted in muoti and tagged , by NOORA.