TAKAISIN ARKEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Maanantai, hei vaan hei, siinähän sinä taas.

Loman jälkeinen arki alkoi meidän perheessämme itse asiassa jo viime maanantaina, mutta pakko myöntää, että viime viikon aikana oli arjesta mahdotonta saada vielä kunnolla kiinni. Menoja riitti suuntaan jos toiseenkin ja unirytmistä alkaen kaikki arjen palikat olivat vielä vähän hakusessa. Kalenterini mukaan vauhdikas meno jatkuu koko elokuun ajan, joten täysin normaalit rutiinit eivät taatusti palaa elämään ennen syyskuuta. Siispä ajatuksissani elänkin vielä kesää enkä ole suostunut kutsumaan elettävää vuodenaikaa vielä edes alkusyksyksi. Takataskusta löytyy onneksi vielä myös pieni pätkä kesälomaa, joten voipi olla, että ennen virallista syksyn starttaamista pidän vielä pienen huilaustauon.


Shortsit: Billebeino
Huppari: Billebeino

Lisää kuvia ihanasta keltaisesta setistä täällä!
Sukat: Sidoste


Viime viikko oli kaikkine touhuineen kuitenkin ihana. Kaipasin kesälomalla kovasti kuvaushommia, sillä päätin poikkeuksellisesti, että lomalla tartun mahdollisimman harvoin kameraani. Intoa riitti siis valtavasti ja viime viikon kuvauskeikat tuntuivat erittäin spesiaaleilta. Ilmeisesti rakkaasta harrastuksestakin (, joka toki on myös työtäni) välillä kannattaa pitää pientä taukoa, jotta taas muistaa kuinka sen parissa viihtyykään ja millaista iloa se tuokaan elämään. Viikonloppu sen sijaan kului juhlahumussa pikkusiskoni syntymäpäivillä ja Matin kummipojan rippijuhlissa ja kuinka ihana olikaan nähdä perhettä ja sukulaisia iloisissa merkeissä.

Ja hei, kesän jatkumisesta kertoo myös se, että olen sinnikkäästi käynyt miltei päivittäin järvessä pulikoimassa! Veden lämpötila on pysynyt vielä yllättävän korkealla, ja huomaan uimisen olevan nyt yksi parhaista rentoutumiskeinoista. Kroppa ja mieli tykkäävät! Iltauinti takaa hyvät yöunet ja tavoitteenani on jatkaa tätä uutta harrastusta ainakin elokuun loppuun asti. Ehkä pidemmällekin, ties vaikka vihdoin innostuisin avantouinnistakin..

Energiaa uuteen viikkoon – toivottavasti ruudun takana kaikki hyvin ja loppuKESÄLLE vielä mukavia suunnitelmia kalenterissa!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.