VUODEN 2023 DISNEY-KORISTEENI ON..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämän postauksen perään onkin jo muutamia kertoja kyselty Instagramin puolella ja vihdoin on tullut aika esitellä teille vuoden 2023 Disney-koristeeni. Uusille seuraajille pohjustettakoon, että aloitin vuonna 2017 perinteen: hankin joka joulu joulukuuseemme yhden koristeen, joka tavalla tai toisella kuvaa kulunutta vuotta. Viime vuoden koriste muistuttaa vuosien katoamistempun jälkeen löytyneestä kihlasormuksestani, vuoden 2020 koriste kuvaa osuvasti kotona vietettyä koronavuotta ja vuoden 2018 koristeen hankin edesmenneen koiramme Epun muistoksi. Koristekokoelmani alkaakin kertoa jo kokonaisuutena aika ihanasti elämäntarinaamme, kun tärkeät hetket on ikuistettuna vuosi toisensa jälkeen kuuseemme.

Tämän vuoden koristeen valitseminen oli vaikeaa. Valikoima oli hieman suppeampi kuin edellisvuosina ja kulunut vuosikin on ollut sellainen, että mikään tietty tapahtuma ei hyppää yli muiden. Älkää käsittäkö väärin, tällainen tasainen vuosi oli tähän väliin ihan tervetullut. Yhdellä saralla elämässäni tapahtui kuitenkin vuoden 2023 aikana paljon; unelmia toteutui, huimia projekteja tuli maaliin, tein ratkaisuja, jotka olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. 

Puhun tietysti työrintamalla tapahtuneista jutuista. Kuvasin elämäni ensimmäisen kansikuvan lehteen, kuvittamani grafiikka tuli myyntiin, päädyin tekemään yhteistyötä unelmien yhteistyökumppaneiden kanssa ja vähensin taloushallinnon puolen töitäni niin paljon, että viikosta vapautui enemmän aikaa sisällöntuotannolle ja kuvaamiselle. Etenkin tuo viimeisenä mainittu päätös mahdollisti sen, että arjessani on ollut myös enemmän vapaa-aikaa. Enää viikonloput eivät kulu täysin työn parissa. Ehdottomasti kuluneen vuoden fiksuin tekemäni päätös.

Koska kaikki tämä juontaa juurensa siihen hetkeen, kun aloitin vuonna 2010 blogini nimellä Curiouser & Curiouser, oli luonnollinen valinta päätyä Liisa Ihmemaassa-aiheiseen koristeeseen. Blogini alkuperäinen nimi on peräisin tuosta samaisesta satumaailmasta ja koristevalikoimasta löytyikin hurmaava Irvikissa joulukuuseemme virnistelemään ja muistuttamaan toteutuneista unelmista.

Kiitos rakas blogini yhteisistä seikkailuista. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.