JOULUN 2020 DISNEYSTORE-TILAUKSENI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

 disneystore_uk_zeroup disneystore ukdisneystore tilaus suomeenlittlemermaid 2020 ornaments

Osa teistä, jotka olette seuranneet blogiani jo vuosien ajan tiedättekin jo, että tapoihini kuuluu tehdä aina jouluinen tilaus Disneystore UK’sta marraskuun aikana. Joka joulu esittelen myös blogissani tuon tekemäni tilauksen, sillä vuosi toisensa jälkeen se sisältää aina yhden uuden aarteen joulukoristekokoelmaani.

Disneystoren joulukoristeethan ovat aina omaa luokkaansa, tämän vuoksi myös hyvin hyvin hintavia, joten keräilyinnostukseni koristeita kohtaan on pysynyt helposti aisoissa ja koristekokoelmani onkin vasta muutaman aarteen kokoinen. Joka vuosi Disney julkaisee uusia upeita joulukoristeita verkkokaupassaan ja valitsen uutuuksien joukosta aina yhden, jonka klikkaan mukaan tilaukseeni. Ideana on ollut, että valitsemani koriste kuvaa aina mahdollisimman hyvin kulunutta vuotta ja jää näin ollen ainutlaatuiseksi muistoksi kyseisestä vuodesta.

Vuonna 2017 valintani oli tosin niin kummallinen, että en tiedä mitä olen ajatellut sitä tehdessäni. Kylpevä Hirviö ei millään tavoin kuvaa tuota kyseistä vuotta ja oletankin tehneeni valinnan sen perusteella, että koriste oli äärimmäisen hauskan näköinen. Mutta kurkataanpa miltä tämän joulun koriste näyttää!

disneystore little mermaidlittlemermaid christmas ornamentdisney store suomi disneystore uk christmas ornaments

Sanomattakin on selvää, että valintani kohdistui tänä vuonna koristeeseen, joka tavalla tai toisella muistuttaisi tästä äärimmäisen haastavasta ja erilaisesta vuodesta 2020. Voiko tästä vuodesta edes puhua ajattelematta koronaa? Löysinkin koristeiden joukosta juuri täydellisen aarteen. Kuluva vuosi on on vietetty enemmän tai vähemmän kotioloissa neljän seinän sisällä. Kun näin joulukoristeiden joukossa pyjamassaan sängyn päällä istuskelevan Arielin oli valintani tehty. Kotona pyjamassa kun  on tullut vietettyä tänä vuonna normaalia enemmän aikaa. Koristeessa on myös toinen hauska yksityiskohta. Sisareni perhe muutti tänä vuonna ja kuten olette blogistani huomanneet, etenkin kesällä tuo upea talo maalla oli paikka, jossa mekin vietimme paljon aikaa. Muun muassa ravustaen. Sebastian-rapu onkin siis oiva muistutus myös tästä. Oletteko ikinä muuten miettineet, miksi Sebastian on väritykseltään punainen, vaikka se ei pataan olekaan joutunut? Selvisi, että hän on lajiltaan Jamaikan rapu, jotka ovat väritykseltään punertavia. Nytpä tiedämme tämänkin.

Kokoelmani alkaa olla aarteita pullollaan. Pieni Simba muistuttaa siskontyttöni syntymästä, Up-talo oman kodin ostamisesta, Elsa ja Anna ovat symboli vuodelle, jolloin siskoni meni naimisiin, haamukoira taas muistuttaa vuodesta, jolloin jätimme hyvästit Eppu-koiralle. Ja se Hirviö, noh, se nyt on vaan Hirviö.

Olen niin onnellinen siitä, että ”keksin” itselleni tällaisen harrastuksen. Jään innolla odottamaan, millainen ensi vuoden koriste on.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.