KUN SUUNNITTELEMANI JOULUKORTTI TULI MYYNTIIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ : SIDOSTE //

Iso unelmani toteutui tällä viikolla. Kerroinkin jo Instagramini puolella, että sain suunnitella ja kuvittaa Sidosteen verkkokauppaan, heidän jouluvalikoimaansa, joulukortin! Sain teiltä satoja onnitteluviestejä ja kauniit sananne ovat pitäneet hymyn korvissani koko viikon ajan. Lämmittää niin mieltä, että ruudun takaa löytyy tsemppaajia ja monet teistä ovat jo vuosikausia seurailleet piirustusprojektieni etenemistä. Kiitos jokaiselle teistä! Oli ihanaa huomata, kuinka tiesitte tämän olevan minulle tosi iso juttu.

Mutta kuinka idea korttiin syntyi? Askartelin kesällä syntymäpäiväkorttia eräälle lähipiirin pikkuisista, kun keksin yhdistää askartelemaani pupuhahmoon myös hänelle lahjaksi hankkimani Sidosteen sukat korviksi. Toteutin tuolloin DIY-projektistani reelsin instaan ja se keräsi paljon ihania kommentteja ja katselukertoja. Eikä kulunut kauaakaan, kun palaverointimme Sidosteella päätyi siihen, että saisin kuvittaa heille samalla idealla kortin. Voitte kuvitella, kuinka innoissani olin tästä! Piirsin lukuisia erilaisia hahmoja joulukorttia varten ja tuotantoon valittiin lopulta Joulupupu, joka tosin voi olla myös Joulukoira tai Jouluhiirikin – korvat voi tälle kaverille pyöritellä moneen eri muotoon! 

Löydät Instagramini kohokohdista (@nooranappila) tutoriaalin siitä, kuinka monella eri tavalla sukat voi asetella leikattuihin aukkoihin. Korttiin sopivat miltei kaikki Sidosteen lastensukat sekä aikuisten ohuehkot sukat. Aukkojen kokoa säätelemällä saat hahmollesi juuri sellaiset korvat kuin itse haluat. Lahjasta tulee näin ollen ikään kuin itsetehty ja valitsemalla sukiksi lahjansaajan persoonaan sopivat kuvion ja materiaalin, lahjasta tulee uniikki ja juuri hänelle tehty. Avattavan kortin sisuksiin voi kirjoitella ja piirrellä oman joulutervehdyksensä. Joulupupu yhdistääkin näppärästi yhteen kaksi jouluista asiaa, joulukortin ja joululahjan!

Joululahjoista puheen ollen, Sidoste on koonnut Joulukauppaansa lahjavinkkejä eri hintakategorioihin, joiden selaaminen käy näppärästi verkkokaupassa. Haluan jakaa myös muutaman oman suosikkituotteeni kanssanne: Sidosteen punainen klassikko, merinopipo, on aina varma valinta pukinkonttiin. Joulusukkia ei voita mikään, näissä porosukissa on ihana suunnata kohti jouluseikkailuita. Punainen terrierineuleeni on sen sijaan ollut luottojouluneuleeni jo muutaman vuoden ajan; tässä jouluisessa neuleessa parasta on se, että se soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden! Kuvio ihastuttaa jopa viileissä kesäilloissa.

Joulupupu-kortin löydät tämän linkin takaa. Tägäättehän minut instassa julkaisuihinne jos puput vilahtelevat joulun alla storyissanne. Jaan niitä sitten omalla tililläni eteenpäin!

Kerrassaan ihana ajatus, että joku saattaa löytää piirtämäni kortin aattona oman kuusensa alta.. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.