ELÄMÄNI UPEIN JOULUPUU ON RAKENNETTU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ : Hobbyhall.fi-verkkokauppa //

Yhteistyömme Hobbyhall.fi-verkkokaupan kanssa huipentuu tänä vuonna yhteistyöhön, josta olen unelmoinut koko blogiurani ajan. Olen aina haaveillut yhteistyöstä, jonka keskiössä ovat joulukoristeet ja tässä tuo unelmieni postaus avautuu juuri silmienne edessä! Nyt sukelletaan yhdessä glitterin, kultapallojen, lahjanauhojen ja joulutunnelman keskelle.

Heti aluksi haluan puhua kanssanne uudesta joulukuusestamme. Tämä kuusi on hämmentänyt ulkonäöllään jo useita vieraitamme – se on niin aidon näköinen, että varsinkin kauempaa katsoessa, kuusen olettaa helposti olevan aito! Neulaset ovat kauniit ja yksityiskohtaiset ja kuusen väri on hurjan kaunis ja luonnollinen. Tuuhea, parimetrinen Winteria Premium-joulukuusi onkin nyt ehdottomasti joulukotimme todellinen katseenvangitsija.

Perheemme pienimmät kävivät koristelemassa kuusemme parisen viikkoa sitten, mutta pääsin itsekin hieman täydentämään kuustamme kauniilla koristeilla, kun valitsin Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta ihastuttavia joulukoristepakkauksia sekä joulukuusta että paketointihetkiä varten. Rakastan paketointia ja saan aikaa kulumaan sen parissa tuntikausia, kun viimeistelen paketteja naruin ja koristein. Joulupallot, havut ja nauhat ovat oiva lisä pakettien viimeistelyssä – pakko vinkata esimerkiksi yllänäkyvistä glitterillä kuorrutetuista lumihiutaleista! Paketoin lahjaksi Villeroy & Boch-joulukulhon ja kiinnitin lumitähden lahjanarulla paketin päälle. Hurmaava lopputulos! Tämä lahja ei kaivannut ympärilleen edes lahjapaperia, kulho oli niin suloisessa pahvipakkauksessa jo valmiiksi. Nämä Villeroy & Boch-astiat tuovat mieleeni edesmenneen mummoni, jonka luota löytyi paljon perinteisiä, kuvitettuja jouluastioita. Omaa pöytääni koristaa nyt Joulupukin kuvalla varustettu kulho, joka tulee taatusti olemaan osa joulukattausta jokaisena tulevana jouluna. Näin ne perinteet syntyvät.

Koristeet toivat mukanaan joulun kotiin. Kuuntelin joulumusiikkia, paketoin lahjoja ja tunnelmoin glögimukini kanssa pöydän ääressä pitkään. Koristellut paketit ilahduttavat kuusen alla nyt myös joulukoristeina. Nuo pähkinänsärkijähahmot päätin sittenkin pitää itse; hurmaava kolmikko tulee loppuelämäni ajan ilahduttamaan minua kuusessamme.

Joko teillä on kannettu kuusi sisään?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.