TÄSSÄ SITÄ TAAS OLLAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Uhana Design
Farkut: NOSH //*saatu
Neulepoolo: NOSH //*saatu
Pipo: A+more
Kengät: Vamsko


Tässä sitä taas ollaan, toivottelemassa toisillemme rauhallista joulunaikaa. On niin kovin kliseistä päivitellä sitä kuinka tämä(kin) vuosi kiisi alusta loppuun hurjaa vauhtia, mutta niin siinä vain kävi. Silmänräpäyshän tässä taas vain kului. Oli kiireinen, monipuolinen, hymyilyttävä ja kokemusrikas vuosi, ei mikään elämäni huippuvuosi, mutta ehkä juuri sellainen ajanjakso, jota tähän väliin tarvittiin. Tavallista arkea.

Nyt on aika hengähtää, olla mahdollisimman vähän tavoitettavissa, pötkötellä ja nauttia hetkistä. Lukea kirjoja, katsella leffoja, ottaa omaa aikaa, mietiskellä mennyttä ja tulevaa vuotta, käpertyä Matin kainaloon ja viettää läheisten kanssa aikaa. On aika pistää vuosi 2023 pakettiin ja jouluilla toki hieman ennen sitä. Joulukin on tarkoitus viettää melko rennoin meiningein, en tällä hetkelläkään tiedä joulustamme varmaksi muuta kuin sen, että aattoaamuna Matti suuntaa kotikotiinsa, minä omaani ja aattoillan vietämme näillä näkymin kahdestaan. Katsellaan mitä joulu tuo tullessaan.

Palaan blogin puolelle ensi viikon puolella, kun joulukalat on syöty, kuusi purettu, konvehtirasiat popsittu tyhjiksi ja mieli valmisteltu kohti vuotta 2024. Tavataan siis vielä ennen kuin vuosi vaihtuu: laitetaan tuolloin vuoden kohokohdat pakettiin ja kurkistetaan jouluumme. Ja vaikka blogi pysyy muutaman päivän ajan hiljaisena, pääsette mukaan meidän jouluumme parhaiten Instagramin kautta. Siellä pysyn varmasti aktiivisena myös joulunpyhien aikana. Napatkaahan instan puolelle myös kuvittamani joulubingo! ;)

Lämmintä, lempeää ja loistavaa joulua juuri sinulle siellä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.