MATIN MARRASKUUKEMUT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Voi kuinka pienet kemut piristivätkään marraskuun harmautta viime sunnuntaina! Matti täytti vuosia viime viikolla ja päätimme pitkästä aikaa kutsua lähipiirin rakkaat meille kahvittelemaan sankarin kunniaksi. Ja kuten tiedätte; minä nautin sydämeni pohjasta, kun pääsin jälleen ideoimaan koristeluja ja tarjottavia juhlapöytään.

Tänä vuonna herkkupöydän katseenvangitsija oli ehdottomasti Valkoisesta puusta ostamamme suklaakakku (maailman parasta suklaakakkua!), jota päätin hieman koristaa jouluisaksi Pirkkalan Confetti-myymälästä ostamillani Pähkinänsärkijä-teemaisilla koristeilla. Koska perinteisiin kuuluu, että pikkumurut koristelevat Matin syntymäpäivillä meidän joulukuusemme, teema sopi koristeiden kannalta täydellisesti juhlapöytään. Niinpä kakun päälle päätyivät Pähkinänsärkijän kera lahjapaketit ja joulukuusi. Paketin muut ihanuudet säilöin odottamaan joulua.

Ruokapöydän ylle hankin kauniita roikkuvia lumihiutaleita. Näihin ihastui moni teistäkin instan puolella! Boksissa on kuusi lumihiutaletta litteänä, ja niiden taittelu muotoonsa kävi hetkessä. Nämä koristeet sopivat mielestäni hyvin käytettäväksi pitkään joulun jälkeenkin.

Pöytään ostin ihastuttavan onnittelukimpun, jonka kruunasi kaunis amaryllis ja kimpussa olevia käpyisiä männynoksia käytin myös kattauksessa. Pienissä maljakoissa ne näyttivät todella suloisilta. Pähkinänsärkijä-koristeet ja muut jouluiset elementit kaivoin esiin varastosta. Tarjottavaksi kokosin yhteen erilaisia juustoja, viikunahilloa, keksejä ja pikkupizzoja ja kakun kaveriksi katoin pöytään kulhollisen mustikoita ja vadelmia. Myös pikkudonitsit katosivat nopeasti lautasilta. Helppoja ja herkullisia tarjottavia, joita oli päivän mittaan helppo käydä lisäilemässä lautasille.

Päivä oli aivan ihana ja mikä tärkeintä, sankari nautti olostaan. Näimme pitkästä aikaa miltei koko perheen kesken ja illalla totesimmekin molemmat yhteen ääneen, että olemme kyllä todella onnekas kaksikko, kun ympärillämme on tällainen porukka. Tuo rakas kuusenkoristelijajoukko tuo päivittäin hymyn huulille ja illalla selaillessani Matin saamia, rakkaudella tehtyjä kortteja, sydän meinasi aivan pakahtua.

Täydellinen päätös marraskuulle, nyt on aika ottaa joulukuu vastaan. <3


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.