JOULUN 2021 DISNEY-KORISTE ON..

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Yksi joulukuun toivotuimmista postauksista on jo vuosi toisensa jälkeen ollut Disneystoresta tekemäni joulutilauksen unboxaus. Tai tarkemmin sanottuna, moni teistä odottaa aina innoissaan sitä, millaisen joulukoristeen olen kuuseemme hankkinut. Kuten joku saattaa siis muistaakin, tapanani on hankkia joulukuuseemme jokaisena jouluna yksi uusi Disney-koriste, joka tavalla tai toisella muistuttaa minua kuluneesta vuodesta. Pieni leijonanpentu on vuodelta, jolloin rakas siskontyttöni syntyi, haamukoira Zero vuodelta 2018, jolloin menetimme Eppu-koiramme ja koska viime vuosi kului hyvin pitkälti kotioloissa pyjama päällä, vuoden 2020 koristetta koristaa sängyssään pötköttelevä Ariel.

Tänäkin vuonna laitoin tilauksen jo hyvissä ajoin eteenpäin, vaikka enää en kokoelmaani saanutkaan tilattua uutukaista Disneystore UK:n vaan Disneystore EU:n kautta. Aluksi olinkin hieman närkästynyt asiasta, sillä UK:n valikoima oli huomattavasti laajempi kuin EU:n Storessa, mutta odoteltuani hetken aikaa, samaisia koristeita alkoi saapua myyntiin myös toiseen verkkokauppaan. Klik, tilausta matkaan ja odottelemaan! Paketti saapui perille viikossa (!), eli huomattavasti nopeammin kuin UK:sta tilattaessa.

Tämän vuoden koristetta oli poikkeuksellisen vaikea valita. Mikään uutuuksista ei puhutellut aluksi millään tavoin, enkä löytänyt niiden joukosta sellaista, joka muistuttaisi minua tästä vuodesta. Kauniita ne toki olivat kaikki, mutta halusin pitää tavalla tai toisella tuosta alkuperäisestä ideastani kiinni ja hankkia _merkityksellisen_ koristeen.

Kunnes sitten silmieni eteen lennähti Aladdinista tuttu, rakastettava Genie. Me menetimme tänä kesänä läheisen, jota voisi kuvailla muun muassa adjektiivein lempeä, auttavainen, huumorintajuinen ja ystävällinen maailmanmatkaaja. Kaikkea tätä on myös Genie. Ja juuri näistä syistä Henki lennähti kuusemme oksille muistuttamaan meitä tuosta yllättävästä menetyksestä, mutta samalla myös niistä kaikista ihanista muistoista, joita keräsimme yhdessä läheisemme kanssa. Hitusen on kuitenkin vielä kritisoitava uusia koristeita – niistä puuttuu nimittäin kokonaan tuo vuosilukulaatta, joka aiemmissa koristeissani on ollut! Mietinkin josko merkitsisin itse koristeisiin tavalla tai toisella vuosiluvun, jotta kokoelmani pysyisi ”järjestyksessä”.

Kokoelmani alkaa olla jo monen aarteen kokoinen. Mikäli itse olet miettinyt saman ”harrastuksen” starttaamista, suosittelen lämpimästi, että suuntaat Instagramini puolelle. Yksi teistä voittaa nimittäin sieltä Disney-joulukoristekokoelmansa ensimmäisen aarteen..


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.