VUODEN 2022 JOULUN DISNEY-KORISTE ON..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tuntuu hykerryttävän ihanalta, että jouluisen Disneystore-tilaukseni unboxauksesta on tullut blogin puolelle ikään kuin jokavuotinen perinne, jota tekin jo kovasti olette odottaneet. Tänä vuonna postaukseni julkaisu ajoittui melko pitkälle joulukuuhun, sillä pähkäilin sen oikean koristeen valintaa poikkeuksellisen pitkään. Suoraan sanottuna, tämä vuosi on ollut melkoinen, sekä hyvässä että pahassa, ja jouduin pohtimaan pitkään, mikä olisi sellainen asia, jonka tästä vuodesta haluaisin erityisesti muistaa. Koristeita tuli Disneystore EU:n puolelle myös huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi UK Storessa oli, joten valinta tuotti siinäkin mielessä hieman päänvaivaa.

Mutta sitten, yhtäkkiä silmieni edessä oli jotakin, joka nosti hymyn huulilleni.

Elettiin kesäkuuta 2022, kun tapahtui jotakin aivan käsittämätöntä. Moni teistä muistaakin, että kihlasormukseni oli vuosia teillä tietämättömillä ja etsin sitä kaikkialta. Kaikkialta muualta paitsi työhuoneeni ilmalämpöpumpusta. Tarina on niin uskomaton, että joka kerta itseäni naurattaa ääneen, kun edes kirjoitan tästä. Sormus tosiaan tippui alas laitteesta vuosien jälkeen, kun isäni viime kesän helteillä alkoi korjata sitä. Koko tarinan voit käydä lukemassa täältä. On olemassa teoria miten sormus ylipäätään on koneeseen joutunut – suosittelen ehdottomasti lukemaan vaikket lukemaasi tule todennäköisesti uskomaan!

Kun sitten törmäsin joulukoristeostoksilla Minniin, joka istui suloisen punaisen sormusrasian päällä, tiesin heti, että tässä se nyt on. Vuoden 2022 Disney-koristeeni. Avautuvan boksin sisältä löytyy nimittäin sormus. Muistuttakoon tämä koriste tuosta hulvattoman hauskasta kihlasormustarinasta, jonka tulen kertomaan aivan varmasti vielä monen monta kertaa.

Siinä se nyt on, hymyilyttävän hauska muisto vuodesta 2022. Täydellinen koriste jatkoksi kokoelmaani. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.