4 PIENTÄ NEULETYÖTÄ : ALOITA NÄISTÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Neulominen on minulle rakas harrastus, mutta on myönnettävä, että viime aikoina tuo harrastus on ollut täysin unohduksissa ja jo vuosi sitten ostamani langat ovat vain odottaneet ompelukorissani inspiraatiota. Suurin syy inspiraation puutteeseen ovat olleet jatkuvat hartiavaivani. Jo tunti puikkojen kilistelyä aiheuttaa sen, että seuraavana päivänä olen ollut entistä enemmän jumissa ja päänsärkyinen. Siksi en ole edes halunnut innostua taas tästä lajista. Hartiaongelmat ovat kuitenkin olleet nyt tovin hallinnassa ja juuri siksi tartuinkin parisen viikkoa sitten taas puikkoihin. Ja voi kuinka innostuikaan!

Päätin aloittaa maltillisella, pienellä ja nopeasti valmistuvalla projektilla. Katsotaan mitä tästä tulee ja siirrytään sitten suurempien töiden kimppuun. Samalla halusin koota teille yhteen muutamia aiempia neuletöitäni, jotka olen bloginkin puolella esitellyt. Hakuhistoriani kertoo, että näihin postauksiin palataan säännöllisesti ja kukin niistä sisältää ohjeen projektiin, joka on erinomainen juuri sinulle, joka kaipaat kevyttä starttia neulomisen maailmaan. Nämä valmistuvat nopeasti ja olen pyrkinyt tekemään ohjeista mahdollisimman yksinkertaisia – mutta kysy toki jos kaipaat niistä lisätietoja! Otsikkoja klikkaamalla pääset suoraan postauksiin.

[ NÄIN NEULOT MYSSYN ]

Tämä postaus keikkuu tälläkin hetkellä blogini luetuimpien juttujen kärjessä, vaikka se onkin julkaistu jo parisen vuotta sitten. Olen saanut palautetta, että moni on tämän ohjeen avulla saanut neulottua elämänsä ensimmäisen myssyn ja se jos mikä saa hymyn allekirjoittaneen huulille.

[ DIY : NEULELIIVI HYGGE-LANGASTA ]

Älä säikähdä! Neuleliivi on huomattavasti kevyempi projektina kuin vaikkapa neulepaidan tekeminen ja tähän ohjeeseen valitsin myös hurjan paksut langat, mikä itsessään jo nopeuttaa projektin valmistumista. Ohje on täysin omani, ja liivi on ollut kovassa käytössä lämmikkeenä. Yksi parhaiten onnistuneista käsitöistäni, josta olen edelleen kovin ylpeä.

[ PIENEN PIENI KÄSSÄVINKKI JÄMÄLANGOISTA ]

Mikäli kaipaat puikoillesi pienen pientä projektia, on tämä sinun valintasi. Neulomalla syntyvä donitsi on persoonallinen yksityiskohta asuun kuin asuun ja täydellinen tapa päästä jämälangoista eroon. Vain mielikuvitus on rajana – donitsit voi koristella vaikkapa helmin!

[ HÄNELLE, JOKA SAAPUU PIAN MAAILMAAN ]

Kuten tiedätte, itse suosin aina mahdollisuuksien mukaan itsetehtyjä lahjoja, ja tämän postauksen takaa löydättekin ohjeen, jolla valmistuu ihastuttavan pehmoinen lahja perheen pienimmille. Vauvapeiton ohje on yksinkertainen, muistathan kuitenkin valita materiaaliksi mahdollisimman pehmoisen langan ja huolehtia, että käyttämäsi koristeet jne ovat turvallisia.

Näillä mennään! Minkä sinä valitset puikoillesi ensimmäisenä?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.