KOHTI HUHTIKUUTA : MAALISKUUN ARKEA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kä-sit-tä-mä-tön-tä, että maaliskuuta on jäljellä enää vain muutamia päiviä. Kesäaika alkoi, pääsiäinen on pian nurkan takana ja huhtikuuta voi jo hyvällä omallatunnolla kutsua kevätkuukaudeksi. Mutta varautukaamme vielä takatalveen, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa ja niin edelleen. Maaliskuussa olen ehtinyt viettää monen monta mukavaa päivää ja onkin jälleen aika laittaa viime viikkoa pakettiin!

[ UHANAN SOS SALE ] Uhana Designin SOS Sale starttaili viime viikon puolella ja halusin osoittaa tukeni tuota ainutlaatuisen upeaa ja uniikkia brändiä kohtaan hankkimalla alennusmyynnistä heidän virallisen tukituotteensa, Daydreamer Hoodien (huppari näyttää edelleen olevan verkkokaupassa alennettuun hintaan). Rakastan yli kaiken tätä uutta keväistä huppariani ja olen elänyt sen sisuksissa jo useamman päivän ajan. Toivon kovasti myötätuulta Uhanan purjeisiin ja aurinkoa brändin tulevaisuuteen!

[ MUORIN SYNTTÄRIT ] Voi kuinka mukavaa olikaan kokoontua porukalla yhteen juhlistamaan rakasta muoriani viime viikonloppuna! Upea isoäitini täytti 87-vuotta ja päätin yllättää hänet paketilla, josta löytyi erilaisia Dermosilin hemmottelevia tuotteita sekä Suklaapuodin spesiaaleja pääsiäiskonvehteja. Ja ilmapallo tietysti!

[ TREFFIT TALLIPIHALLA ] Ehdimme Matin kanssa sunnuntai-iltana pitkästä aikaa treffeille ja päätimmekin ottaa suunnaksi tunnelmallisen Tallipihan alueen. Tallipihan kahvila on sunnuntaisin auki peräti klo 20 asti ja miljöö on niin kovin herttainen, että suosittelen tätä treffipaikkaa lämpimästi kaikille. Tallipiha on aina ihana, vuodenajasta riippumatta! Aika ihana oli myös tuo valkosuklaamutakakku.

[ MAINIO MAKARONILAATIKKOKOKEILU ] Olen elämäni aikana tehnyt niin monta kuivaa tai liian vetelää makaronilaatikkoa, että nyt päätin onnistua tässä lajissa. Googlettelin erilaisia reseptejä ja kysyin vinkit myös äidiltäni. Lopputulos oli niin onnistunut ja herkullinen, että taidanpa tallentaa makaronilaatikon ohjeen myös blogini puolelle – tätä kovasti instan puolella toivottiin! 

[ HIIHTOHURAHDUS ] Vihdoin se tapahtui, hiihtoinnostus vei mennessään! Viime viikolla kulutin latuja jopa kolmeen kertaan ja intoa olisi riittänyt enemmänkin, loppuviikon sadekuurot vain vesittivät suunnitelmani. Salaa toivonkin siis vielä ihan muutamaa pakkaspäivää, jotta suksia ei ihan vielä tarvitsisi laittaa kesäteloille. Miksi, oi miksi, innostuin taas tästä lajista niin myöhään!

[ TALVI-IHON HEMMOTTELIJAT PR-PAKETISSA *lähetys saatu ] Tutustuin Aveenon tuotteisiin noin vuosi sitten ja voin rehellisesti todeta niiden pelastaneen talvi-ihoni. Talvi kuivattaa ihoani aina hurjasti, mutta Aveenon tuotteiden avulla olen saanut pidettyä sen erinomaisessa kunnossa. Käytössäni on ollut sekä kosteuttavia voiteita että pesunesteitä ja nyt pr-paketissa luokseni matkasi kosteuttava öljy sekä shampoo. Nämä pääsevät testiin heti! Sydämeni suli lähetyksessä mukana olleen kuivakukkakimpun nähtyäni, kuin pieni taideteos.

Vielä muutama päivä aika näyttää parhaat puolesi maaliskuu, pian päästään jo huhtikuun puolelle!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.