NYT JUHLITAAN BLOGIA : VOITA TEKEMÄNI KORU!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Hei te kaikki ihanat tyypit siellä ruutujen toisella puolella! Blogisynttäreiden kunniaksi haluan hemmotella myös teitä; siksipä luvassa on parikin eri arvontaa..

Olen metsästänyt jo tovin itselleni kaunista helmikaulakorua kesäksi ja koska sellaista ei tuntunut mistään löytyvän, päätin alkaa näpertelemään koruja aivan itse. Askarteluliikkeestä löytyikin hetkessä tarvikkeet haluamani korun tekemistä varten, niinpä päätin ruveta hommiin ja koukutuin hommaan niin, että halusin blogisynttäreiden arvontapalkinnoksikin jotakin itsetehtyä. Oma koruni on kaksinauhainen, toisessa on lempinimeni, toisessa kauniita kimaltelevia helmiä lilansävyisten helmien joukossa. Yksi teistä voittaa itselleen vastaavanlaisen korun, toki omalla toivetekstillään varustettuna. Tämä skaba on käynnissä Instagramissa, joten otahan instatilini (@nooranappila) seurantaan jos haluat osallistua tämän uniikin korun arvontaan. Vain mielikuvitus on rajana – mitä sinun korussasi lukisi?

Mikäli arpaonni ei suosi, vinkattakoon vielä, että helmikorujen tekeminen itse on superhelppoa. Tarvitset vain siimaa (tms nauhaa), haluamasi sävyisiä helmiä, sakset ja lukon korua varten. Näpertäminen on aivan ihanaa kesäpuuhaa – suosittelen lämpimästi hankkimaan koruntekotarvikkeet askarteluliikkeestä vaikkapa kesän mökkireissua varten!


Posted in muoti and tagged by NOORA.