MAALISKUUN LEMPPARILOOK : ALELÖYTÖ INDISKASTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Pusero : INDISKA
Farkut: NOSH //*saatu 2022


Aurinkoista torstaipäivää! Joko pääsiäisesi on startannut?

Tänään on luvassa vielä pitkä päivä toimistolla, mutta kun päivä on saatu pulkkaan, aloitan oman pääsiäiseni jännittävällä matsilla Nokia Arenalla. Kuten olette varmaankin arvanneet, meillä eletään keltavihreää kevättä ja areenalla on tullut käytyä ahkerasti. Toivottavasti pelit jatkuvat vielä pitkään ja luvassa on äärimmäisen jännittävä huhtikuu. Penkkiurheilijan sydämeni sykkii näille matseille kovaa! Pääsiäisen päiviin mahtuu peräti kaksi ottelua, mutta muuten aiomme viettää hyvin rauhallisen pääsiäisen. Itse haluan nautiskella vapaista lepäillen ja auringosta nauttien. Ja syödä loput suklaamunat, jotka jäivät viime sunnuntaina kulhoon virpojien käytyä..

Palataan näiden kuvien myötä kuitenkin vielä hetkeksi maaliskuun puolelle. Lempparilookien postaussarja saa jälleen jatkoa, sillä tässä lookissa vietin useammankin maaliskuisen kevätpäivän. Löysin tuon hurmaavan paidan Indiskan aleista -70% alennuksen kera ja sen materiaali on maailman pehmeintä. Suurehkon kauluspaidan sisuksiin onkin ihana sujahtaa ja näyttävän materiaalinsa ansiosta se ei tarvitse kaverikseen kuin farkut tai leggarit. Paita on joka valossa hieman eri värinen ja juuri se tekeekin siitä niin kauniin.

Mutta tänään pukeudutaan tietysti Ilveksen väreihin, joten nyt nokka kohti toimistoa. Pääsiäinen kolkuttelee jo aivan oven takana. Nauttikaahan aurinkoisesta torstaista ja kuivista kevätkaduista – sujautin jalkaani tänään valkoiset lenkkarini ensimmäistä kertaa, jokohan ne iltapäivään mennessä on kuorrutettu kuralla? ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.