MINÄKIN KIRSIKKAPUIDEN KATVEESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

kirsikkapuut tamperebillebeino yellow set

Vain yksi syy saa minut raahautumaan Keskustorin kupeeseen lauantaiaamuna kello kahdeksaksi, kun olen ensin asettanut herätyskelloni soittamaan klo 07:00 viikon ainoana vapaapäivänäni. Minäkin halusin istuskella kuvattavana kirsikkapuiden alla. Ja vieressä.

Uskomatonta mutta totta, paikalla ei ollut ketään muita siihen aikaan aamusta. Esimerkiksi eilen illalla puiden ympärillä oli niin kova valokuvaajien kuhina, että kuvittelin vastaavan näyn olevan minua aamusellakin vastassa. Toisin kävi, maisema oli kuin sadusta, kun aamuaurinko tanssahteli vaaleanpunaisten kukintojen keskellä eikä kuvaustuokiomme aikana ohitse edes kävellyt ketään. On suorastaan sääli, että kirsikkapuiden kukinta-aika on niin lyhyt. Toisaalta, ehkä juuri tuo pienen pieni hetki tekee niiden näkemisestä niin spesiaalia.


Huppari: Billebeino
Shortsit: Billebeino
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu
Lenkkarit: NLY Shoes
Farkkutakki: Levi’s


kirsikkapuut tampere finlayson

Tampereen ainoa (?) kirsikkapuiden keskittymä sijaitsee siis Keskustorin kyljessä, Finlaysonin alueen portteja vastapäätä. Puita ei ole montaa, mutta parhaaseen kukinta-aikaan niiden alla ja ympäristössä saa ihanan hattaraisia kuvia ikuistettua muistikortille. Mutta nyt kannattaa pitää kiirettä. Itsekin olin paikalla miltei liian myöhään, sillä maata kuorrutti jo vaaleanpunaisten terälehtien kuorrute. Kukinta-aika alkaa siis pian olla ohi ja vaaleanpunaista maisemaa saa odottaa taas vuoden verran. Viime vuonna meinasi käydä samoin!

Nyt siis puiden katveeseen  poseeraamaan. Itse alankin sitten taas jo odottaa auringonkukka-aikaa! ;)

Ps. A fun fact; mua hymyilyttää aina juuri tuolla aukiolla. Kaksi vuotta sitten tein samaisella paikalla elämäni unohtumattomimman kuvauskeikan. Huh huh, se oli melkoista se.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.