TOUKOKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : KUKKAMEKKO 90-LUVULTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Heti alkuun on todettava, että en ole lainkaan varma siitä, onko tämä vintageaarre tyyliltään peräisin 80- vai 90-luvulta. Printiltään ja leikkaukseltaan se muistuttaa kuitenkin kovasti niitä mekkoja, joita oma äitini käytti lapsuudessani, joten yhdistin tämän löydön tuohon samaiseen aikakauteen. Niin tai näin, on jälleen aika jatkaa suosittua secondhand-löytöjeni postaussarjaa. Alkuvuodesta kirppisonni ei ollut lainkaan puolellani, ja löytöjen esittelyssä olikin pitkähkö tauko. Tämän kukkamekon myötä on kuitenkin jälleen ihana jatkaa tätä postausgenreä.

Yllättyykö joku jos kerron tämän aarteen löytyneen jälleen Zadaasta? Arvasin, tuskinpa kukaan, tunnette minut jo niin hyvin. Zadaa on aarreaittojen aarreaitta mitä tulee kirppissovelluksiin ja sen kautta on jälleen kevään aikana myös muutama oma aarteeni matkannut maailmalle. Zadaan selaaminen on mainiota ajanvietettä ja toisinaan vastaan tulee jotakin sellaista, jota ei saa mielestään millään pois. Tämä kukkamekko oli juuri tuollainen aarre.

Mekko on merkkiä Imagio ja hintaa sillä oli 15 euroa. Virheettömässä kunnossa olevaa mekkoa voisi sanoa uudenveroiseksi ja sen värit ovat säilyneet kirkkaina ja kauniina. Mekko on minulle kokoa liian suuri, mutta viihdyn hyvin rennoissa vaatteissa muutenkin, joten en koe reiluhkon koon olevan lainkaan ongelma. Kesävaatteet eivät saa kiristää tai hiostaa! Yhdistin mekon heti mustien pyöräilyshortsien kaveriksi, eikä tämä ihana kukkamekko muuta vierelleen edes kaipaa. Kun ylle heittää pitkän farkkutakin ja jalkaan vetäisee valkoiset lenkkarit, ihana kesälook on taattu.

Kiitos kirppishaltijat, että löysitte taas luokseni! Kesäkuu, tervetuloa. Minä ja kukkamekkoni olemme valmiina.


Posted in muoti and tagged by NOORA.