REPPU SELKÄÄN JA RETKELLE!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

sticky lemon reppusticky lemon reppusticky lemon

FARKKUTAKKI LEVI’S  FARKUT H&M
PUSERO AARRELABEL  REPPU STICKY LEMON /* SAATU GEFFER

sticky lemon reppu

Viikonlopustamme on tulossa virkistävän erilainen. Saamme timanttisen kaksikon kylään, kun Matin siskonlapset saapuvat yökylään, ja lähdemme porukalla tutustumaan kesä-Tampereeseen; suunnitelmat ovat jo hyvin pitkälti selvillä, mutta kommenttiboksiin saa vinkkailla meille kivoja must see-juttuja, jotka sopisivat hyvin aurinkoisen viikonlopun viettoon koululaisten kanssa!

Juuri sopivasti retkipäiväämme ajatellen, sain ylläriksi tällä viikolla postipaketin, joka toi mukanaan minulle hurmaavan herttaisen syntymäpäivälahjan. Lahja oli valittu minulle selkeästi huolella ja asukuvia tarkastellen, sillä paketista löytynyt Sticky Lemon-reppu sopi sekä väreiltään että konseptiltaan täydellisesti mukaan arkeeni.

sticky lemon geffersticky lemonsticky lemon backbag

Kuten tiedätte, kierrätys on lähellä sydäntäni ja pyrin tekemään myös vaate- ja asustekaappini kannalta viisaita valintoja. Suosin secondhandia ja panostan laatuun, kestävyyteen ja käytettävyyteen. Siksi ihastuin välittömästi myös tähän reppuun; sen lisäksi, että se on syötävän söpö, arvostan sitä, että reppu on valmistettu kierrätetyistä pet-pulloista. Materiaali on vettähylkivää, ja tämän ominaisuuden vuoksi innostuin ottamaan epävakaaseen säähän repun myös kuvauskeikalle mukaan. Repussa on tukeva pohja, pikkutaskuja ja sitä on näppärä kantaa joko kantokahvoista tai selässä. Oma reppuni on sävyltään Heckles Blue, enkä olisi parempaa väriyhdistelmää osannut reppuuni edes kuvitella kuin laventeli, vaaleansininen ja vihreä. Mikäli omasta selästäsi vielä puuttuu reppu vaikkapa tulevaa syksyä ja opintietä ajatellen, kannattaa Gefferin valikoimaa suunnata tutkimaan välittömästi – he saivat juuri uusia malleja ja sävyjä varastoon! Lämpimät kiitokseni vielä Gefferille tästä hymyilyttävän ihanasta lahjasta.

Mutta nyt reppu selkään ja kohti retkipäivää. Eväät on pakattu matkaan ja ensimmäisenä suunnaksi otetaan mikäpä muukaan kuin Särkänniemi!

sticky lemon backbag size


Posted in muoti and tagged by NOORA.