KURKISTUS KALENTERIINI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kesäviikonlopuissa on taikaa. Vaikka ei edes tekisi mitään erityistä, pienetkin jutut tuntuvat niin kovin spesiaaleilta. Etenkin, kun kelit hellivät, valoa riittää pitkälle yöhön ja suunnitelmia tehdään hetken mielijohteesta. Takana on erinomainen päätös rankalle arkiviikolle, ja nyt ajattelin antaa teidänkin kurkata kalenteriini.

Tältä näytti oma viikonloppuni.

16:00 Kellokortti leimattu, viikko toimistolla takana. Kaupan kautta siskon kyytiin, matkassa tuoreita vadelmia tuliaisiksi kummitytölle.

17:00 Vadelmat kaipaavat kaverikseen jäätelöä. Siispä visiitti Jäätelöautolle. Siskontyttö kipittää edeltä, meinasi tulla kiire, kun emme kuulleet jätskiauton tuttua tunnaria.

17:30 Pikkumimmi kipuaa rattaisiin ja vie tätinsä iltalenkille. Matkan varrella bongaillaan puhalluskukkia ja rattaista kuuluu jatkuva puheensorina. Tuolla hän oli kuulemma aiemmin nähnyt kissan, tuolla lentää kurki.

9:00 Onnellista huomenta – tänään on kovin monella aihetta juhlaan! Matti suuntaa YO-juhlahumuun, minä aloitan työpäivän.

12:00 Lounastauko ulkosalla. Lautasella suurta herkkuani, tonnikalaa purkista makaronien kera. Juhlapäivän kunniaksi kattilaan päätyi vekkulia eläinpastaa. Terassille putoaa kilpikonnan muotoinen makaroni ja orava yrittää napata sen salamannopeasti. Minä olen nopeampi.

15:00 Päivän työt on tehty. Olohuoneen pöydällä odottaa kesäinen teos nimeltään Hellä leijona (*saatu PR-näytteenä). Kulutankin aikaani lopulta tunnin jos toisenkin Anniinan kanssa. Hämmentävää, kuinka kiehtovia kirjoja käsiini on alkukesän aikana osunutkaan.

18:00 Matti on kotona, kiekkokin putoaa pian jäähän. Jääkiekon ylimpinä ystävinä tätä viikonloppua olemme odottaneet kovasti. Jes, finaalissa ollaan!

9:00  Aamukahvit rakkaiden ystävien kanssa hiekkalaatikon reunalla. Kukkaseppeleitä sydänkäpysille, pyöräajelua Pyynikin hiljaisilla kaduilla ja lopuksi väriä värityskirjan jokaiseen Muumipeikkoon.

12:00 Uudet kesäkukat puutarhalta matkaan ja istutuspuuhiin. Ensimmäiset kesäkukat eivät kestäneet rankkasateita, heippa siis heille, toiselle satsille toivon parempaa onnea. Nyt ruukuissa kukkivat perinteiset pelargoniat.

17:00 Umpun penkissä kutrini valmistautuvat kesään. Miten virkistäytynyt look peilistä taas kurkistaakaan!

20:00 Kisakatsomo on valmiina. Lämpimät voileivät uunissa, tunnelma katossa. Leijonat ärjyvät, katsomomme kohahtelee, illan kruununa säihkyvä hopea.

Sellainen viikonloppu se. Kesäkuun ensimmäinen.

//Aurinkolasit saatu.


Posted in muoti and tagged by NOORA.