23/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä kotipuutarhuri joutui kukkienistutuspuuhiin viime sunnuntaina, 6.6., kun rankkasateet olivat liikaa ensimmäisille kesäkukilleni ja oli aika laittaa uudet kukat ruukkuihin.

MISSÄ? Meidän pihalla.

MITÄ? Taisin olla hieman liian aikaisessa tänäkin vuonna, kun istutin upeat hortensiat pihaamme jo toukokuun alkupuolella. Yhtäkkiä rankkoja kesäsateita osui pihaamme useampia ja kukat menivät huonoon kuntoon. Niin huonoon, että ne eivät enää virkistyneet hyvistä yrityksistä huolimatta. Harmikseni jouduin siis uudelle visiitille puutarhalle ja tällä kertaa kannoin kotiin kukkia, joiden tiesin olevan hitusen edeltäjiään kestävämpiä lajikkeiltaan. Perinteiset pelargoniat yhdistettynä köynnöstäviin kasveihin kuten murattiin, ilahduttavat nyt siis tämän kesän pihassamme. Itse suosin nimenomaan ruukkuihin istutettuja kesäkukkia, näiden paikkaa on helppo siirrellä ja lupaan, että rankkasateiden osuessa kohdalle, olen raahaamassa näitä ahkerasti suojaan!


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.