TEINIMUTANTTININJAKILPIKONNIA PUSEROSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

turtles h&mninja turtles shirt


Tennarit : Adidas
Pusero: H&M (*ei mainoslinkki)
Shortsit: H&M
Korvakorut: Monki
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu


Kuka oli sun suosikkisi – Donatello, Leonardo, Michelangelo vai Raphael? Muistan edelleen, että Leonardon naamio oli sininen, Donatellon violetti, Raphaelin punainen ja Michelangelon oranssi. Oma suosikkini oli ehdottomasti Donatello ja vaatekaappini Turtles-aiheinen t-paita oli yksi lapsuuteni käytetyimmistä puseroista. Muistan sen olleen todella cool, vaikka emme siskoni kanssa varsinaisia tv-sarjan faneja olleetkaan. Kilppareiden nimet olivat kuitenkin hyvin meilläkin hallussa.

Olen monesti muistellut lämmöllä tuota kulahtanutta Turtles-paitaani ja sydän läikähtikin innosta ja ilosta, kun huomasin H&M:n valikoimassa sympaattisen kilpparipuseron. Samainen pusero vilahti viikonloppuna myös Instagramissani (@nooranappila), ja inboxiini alkoikin kilahdella hurjalla vauhdilla tuon jälkeen teiltä viestejä. Moni kertoi etsineensä jo tovin Turtles-aiheista puseroa ja osa kertoi paitani herättäneen valtavasti lapsuusmuistoja. Paita on ihastuttavan pehmoista materiaalia ja kaiken kaikkiaan erinomainen kaveriksi vaikkapa pyöräilyshortseille, joten veikkaankin tästä puserosta muodostuvan hauskan lisän kesälookeihin. Hymyjä se ainakin herätti jo viikonloppuna vastaantulijoiden huulilla.

Mutta kilppareista kuulumisiin, on taas aika aloittaa uusi viikko! Kalenteriini on merkattu tälle viikolle useammat kuvaukset ja pitkiä työpäiviä, ja viikon kruunaa lätkän MM-kisojen alkaminen. Luvassa siis viikko täynnä energisoivaa ja kivaa ohjelmaa. Mieli on kääntynyt jo kesään, kesäkukat on istutettu terassille ja joka solullani toivon, että kevät ei ottaisi enää takapakkia. Eletään yhtä vuoden parhaista ajankohdista, kun kesä ja kaikki sen mukanaan tuomat seikkailut ovat vasta edessä.

Siispä turtlepoweria, kesäajatuksia ja tsemppiä viikkoosi – joko tartuit tähän haasteeseen?

turtles shirt


Posted in muoti and tagged by NOORA.