30 ASIAA, JOTKA AION TEHDÄ TÄNÄ KESÄNÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Farkut: H&M
Bleiseri: Sara Sieppi X Bubbleroom
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu
T-paita: NLY Trend
Lenkkarit: Sowhat
Korvakorut: Crazy Granny Designs


// 1 Lukea kokonaisen kirjan yhden päivän aikana: tätä ei ole tapahtunut aikoihin, joten kesälomasta varaan yhden päivän sille, että luen kirjan alusta loppuun joko auringosta nautiskellen terassillamme tai sadepäivänä sohvanpohjalla.

// 2 Grillata ananasta: maistoin jokin aika sitten ystäviemme luona elämäni ensimmäistä kertaa grillattua ananasta ja se oli tai-vaal-lis-ta.

// 3 Käydä pelaamassa vuotuisen Myyrätälli-turnauksen Särkänniemessä: tämä kuuluu jo perinteisiin. Matti vs Noora. Kuka näitä nyt laskee, mutta olen voittanut joka vuosi.

// 4 Nukkua päikkärit pihakeinussa.

// 5 Bongailla poikasia: vaihdan siis lenkkireittejäni jälleen niin, että ne suuntautuvat aina läheisen lammen rantaan, jotta voin seurailla sivusta, mitä sorsaperheiden poikasille kuuluu.

// 6 Varautua hyttysten ja muiden ötököiden puremien allergiareaktioihin etukäteen: yleensä siinä vaiheessa, kun purema on paisunut jo vähintään kolminkertaiseksi, alan etsiskellä kaapista allergialääkkeitä ja salvoja.

// 7 Jopoilla; ihan sama minne tai kuinka pitkälle, pääasia, että oranssi Joponi pääsee tallista ulkoilemaan.

// 8 Hankkia itselleni mahtavan synttärikakun: olen heinäkuun sankaritar ja päätin, että tänä vuonna hankin itselleni huiman hienon kakun. En tosin yhtään vielä tiedä millainen se olisi.

// 9 Pakastaa tulevaa talvea varten TARPEEKSI marjoja säilöön: viime talvena pakastamani mansikat loppuivat jo marraskuussa, vaikka kuvittelin varastojeni riittävän pitkälle seuraavan vuoden puolelle.

// 10 Ottaa tavoitteekseni pitää myös blogilomaa: blogini täyttää kesällä 11 vuotta, mutta en ole koskaan ollut pois sen parista paria päivää kauempaa. Tämä voikin olla tavoitteistani se vaikeimmin toteutettava, sillä en yksinkertaisesti malta pysyä täältä poissa. Te ette välttämättä lomaani edes huomaisi, ajastaisin todennäköisesti postauksia normaaliin tapaan ruudullenne.

// 11 Hankkia hellehatun: hattu saisi mielellään olla sellainen, joka varjostaa tarpeeksi, jotta puutarhatöitä tehdessä ei tarvitsisi siristellä silmiään. Lierihattu siis!

// 12 Tehdä roadtripin. Tai itsehän istun siis matkustajan paikalla ja toimin retken dj:nä.

// 13 Pelata ulkona kerran joko tennistä tai padelia. En osaa kumpaakaan, mutta ajatus aamutreeneistä ulkosalla kuulostaa kivalta!

// 14 Syödä ainakin kerran tai pari aamiaisen torilla: toisen Tammelantorilla, toisen Laukontorilla.

// 15 Etsiä neliapilan pihastamme.

// 16 Kulkea työmatkat aina mahdollisuuksien mukaan kävellen.

// 17 Leipoa mansikkakakun: eli toisin sanoen, hankkia valmiin kakkupohjan, litran mansikoita ja kermavaahtoa ja lyödä ainekset yhteen.

// 18 Puhallella saippuakuplia.

// 19 Käydä ensimmäisten joukossa ottamassa kuvia auringonkukkapellossa. Niin kliseistä, mutta niin ihanaa.

// 20 Puhdistaa grillin joka kerta käytön jälkeen. Joopa joo, tähän en usko itsekään!

// 21 Olla kiroamatta kertaakaan sitä, että terassikalusteiden pehmusteet kastuivat. Tsekkaan siis aina ensin säätiedotuksen ennen kuin kannan pehmusteet paikoilleen.

// 22 Käyttää kaikkia vaatekaappini kesämekkoja. Oletteko valmiita mekkoni – pian ette enää pölyynny mekkorekillä!

// 23 Paistaa vaahtokarkkeja. Jos oikein muistan, en ole ikinä, siis ikinä, paistanut nuotiolla kesäyössä vaahtokarkkeja.

// 24 Käydä iltauinnilla auringonlaskun aikaan. Tämän aion toteuttaa aina, kun se suinkin on mahdollista!

// 25 Juosta lenkin vesisateessa.

// 26 Tavata Iinan; emme ole nähneet tänä vuonna vielä kertaakaan!

// 27 Tehdä kukkaseppeleen. Tietysti!

// 28 Kokeilla uutta jäätelömakua jätskikiskalla. Olen aika tylsä, mutta valitsen jätskikiskalla aina vaniljapehmiksen. Aina. Aina.

// 29 Kävellä paljain varpain hiekkarannalla.

// 30 Levätä.

Joten, let’s go, tavoitteiden toteuttaminen alkakoon!


Posted in muoti and tagged by NOORA.