MEKKORAKKAUTTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

love vimma companyvimma love mekkovimma love


Mekko : Vimma
Korvakorut : Monki
Takki : Zara
Kengät : Sowhat


vimmacompany love

Vaatekaapistani löytyy todella vähän pinkkiä. Siis sellaista pinkin sävyä, joka hehkuu auringonvalossa ja tuo mieleen lapsuuteni rakkaimman lelun, pinkiksi kuorrutetun kaksikerroksisen Barbie-taloni. Viime kesänä vaatekaappiini tiensä löysi sporttailuinnon myötä Puman pinkkiäkin pinkimpi pusero ja sen myötä huomasin taas viihtyväni tuossa näyttävässä värissä paremmin. Lapsena ja vielä yläasteikäisenäkin pinkkiä löytyi vaatteistani paljon, se oli ehdottomasti yksi lempiväreistäni, mutta vuosien varrella tuo suosikkivärini unohtui ja jäi neutraalien sävyjen alle.

Tilalle tulivat maanläheiset sävyt, beiget ja ruskeat, taivaansininen ja valkoinen. Kunnes muutama vuosi sitten tutustuin Vimmaan ja huomasin rakastuvani uudelleen printteihin. Viime vuoden heinäkuusa ostin secondhandina asun, joka ei jätä seinäruusuksi, uutta vuotta vietin mekossa, jonka printti oli suoraan maalauksesta. Vielä yksi Vimma-aarre kaapistani kuitenkin puuttui; rakkaudella koristeltu pinkki maximekkounelma.

love mekko vimmacompanyvimma kalla

Kun tykästyin Love-printtiin, arvoin pitkään Kalla-mekon ja Harri-haalarin välillä. Päädyin lopulta tähän ihastuttavaan kesäunelmaan, joka ei tarvitse kaverikseen kuin nahkarotsin, tennarit ja pinkkiä huulipunaa. Helmat hulmuavat kesätuulessa, printti tuo hymyn vastaantulijoidenkin huulille ja tällä kombolla tarkenee myös viileämmässä kesäkelissä. Tässä mekossa voin kuvitella juhlivani ystävien polttareita tai häitä, suuntaavani lastenkutsuille, hengailevani piknikillä, piristäväni toimistopäivää tai kuljeskelevani rannalla varpaat hiekassa. Jo pelkästään mekon näkeminen mekkorekkiä selaillessa tekee onnelliseksi, enkä voisi kuvitella vaatekaappiini täydellisempää piristäjää.

Taisin jälleen rakastua pinkkiin. Mutta mitä mieltä olette – onko pinkki minun värini?

vimma love pinkki mekkolove vimma


Posted in muoti and tagged by NOORA.