JOULUTTAJAN SUUNNITELMIA TÄLLE VIIKOLLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kun kalenteria selataan tasan kolme viikkoa eteenpäin, elämme jo aaton jälkeistä joulupäivää. Joulukuulla on tapana kiitää aina hurjaa vauhtia kohtia aattoa ja siksi aionkin aloittaa minulle tärkeiden jouluperinteiden toteuttamisen mahdollisimman aikaisin. Useampana jouluna olen istunut Joulutorin puuroteltassa viimeisenä aukiolopäivänä tai missannut kokonaan ravintoloiden joululounaat. Kuten olen aiemminkin maininnut, minulle joulun fiilistely etukäteen on miltei tärkeämpää kuin ajanjakso aaton ja tapaninpäivän välillä. Siksi olenkin tehnyt suunnitelmia tuleville viikoille.

T ä l l ä  v i i k o l l a . . .

. . . aion juoda kupillisen kaakaota kermavaahdolla Tallipihan pimeässä illassa ja piipahtaa samalla tutustumassa Hohde Joulukaupan tämän vuotiseen valikoimaan. Saisiko tähän iltaan tilata kauniisti taivaalta leijuvan elokuvamaisen lumisateen, jotta voin kuvitella olevani hetken Netflixin jouluelokuvassa?

. . . Netflixistä puheen ollen, Virgin River-sarjaan oli huomaamattani ilmestynyt  kaksi JOULUjaksoa! Näiden katsomiseen varaan jonkin spesiaalin hetken, jolloin voin huoletta kököttää sohvannurkassa glögimukini kanssa parisen tuntia.

. . . ja siitä puurosta puheen ollen, tänä vuonna aion ehtiä syömään Tampereen Joulutorin riisipuuroa ainakin kahdesti! En tiedä mitä jouluntaikaa puuroon ripotellaan, mutta se on aivan käsittämättömän hyvää. Tosin, tälläkin reseptillä saa ihanan uuniriisipuuron aikaiseksi ihan kotosalla.


Hame: Uhana Design //*secondhand
Poolo: Minimum


. . . talviurheilu pakkassäässä tuo mukanaan myös joulumieltä, joten aion suunnata joko laduille tai luistelemaan. Kirpeä pakkasaamu, joulukuinen aurinko, jouluinen äänikirja korvissa, edessä aukeava latu.. Oi, oi! Kuulostaa liian hyvältä.

. . . järjestää ihanan lahjojen pakkailutuokion. Kannan olohuoneen lattialle lahjapaperit, narut ja koristeet ja käytän rauhassa aikaa lempipuuhani parissa. Rakastan väkertää paketeista mahdollisimman övereitä naruilla ja muilla koristuksilla, joten tämä jouluhomma ottaa aina oman aikansa.

. . . nautiskella. Ihan vaan nautiskella. Olen viipottanut paikasta toiseen viimeiset kaksi kuukautta, mutta joulukuulle olen varannut paljon aikaa ihan-vain-kotona-olemiselle. Joulukuun korvaamattomia hetkiä ovatkin ne, kun sytyttelee kotiin kausivaloja, nappaa konvehtirasian tokasta kerroksesta oman suosikkinsa, vaikka ensimmäisessäkin on vielä herkkuja jäljellä, kuuntelee repeatilla jouluista soittolistaansa ja istuu paikoillaan viltin alla.

Voi joulu minä niin pidän sinusta. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.