IT’S TIIIIIME!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

*Kuvissa vilahteleva joulukuusi on osa tulevaa yhteistyötä Hobbyhall.fi-verkkokaupan kanssa.

Te, jotka seuraatte minua Instagramissa tiedättekin jo, millainen meininki meillä oli viikonloppuna. Perjantai-iltana vielä puhisin, että joulufiilis on täysin kadoksissa ja pähkäilin jopa sitä jaksaisinko tänä vuonna laittaa kotia joulukuntoon ennen aattoa. Ja mitä vielä! Kun heräsin lauantaina, pomppasin virkeänä ylös sängystä ja päätin, että jouluttaminen voi alkaa. Muutaman viikon takainen korona vei pariksi viikoksi mehut ja piti minut sängyn pohjalla, mutta jouluiloani se ei onneksi vienyt mukanaan. Kannoimmekin varastosta olohuoneeseen kaikki omistamani joulukoristeet ja päätin, että tänä jouluna koti kimaltaa ja säihkyy kirkkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Vuosien varrella meille on kerääntynyt melkoinen joulukoristevarasto ja päätin samalla, että tänä jouluna inventoin eteenpäin sellaisia koristeita, jotka eivät tähän kotiin enää sovi. Sitä ennen halusin kuitenkin sisällyttää mahdollisimman monet koristeista tavalla tai toisella jouluumme ja lopulta jokainen pallokin löysi paikkansa. Television ympärille virittelin kauniin valohavuköynnöksen, jonka tuunasin joulukoristeilla, ruokapöydän ylle asettelin siimalla roikkumaan erilaisia koristeita ja yksi havuköynnös palloineen löysi paikkansa jopa ulkoa. Kun marraskuun aurinko paisteli viikonloppuna ikkunoista sisään, tavoitteeni oli täytetty. Koti säihkyi glitterkuorrutteisena.

Varsinainen joulunavaus juhlittiin kuitenkin vasta sunnuntaina, kun perheemme kerääntyivät luoksemme viettämään Matin syntymäpäivää. Aivan kuten viime vuonnakin. Perinteeksi on muodostunut, että lähipiirin pikkumurut koristelevat marraskuun viimeisenä viikonloppuna joulukuusemme ja näin ollen tuosta päivästä onkin muodostunut yksi vuoden suosikkipäivistäni. Lasten iloa oli ihana seurata ja olipa tonttu jättänyt kuusen alle pienille myös paketit. Perinteisiin näet kuuluu, että pikkuiset saavat kuusen koristeltuaan Matilta pikkujoululahjaksi uudet joulupaidat.

Kyllä kannatti kaivaa koristeet esiin ja vähän juhliakin samalla. Joulufiilis löytyi ja olen valmis aloittamaan jouluttamisen. Olen meidän porukan kovin jouluihminen, joten en voi kuin todeta, että..

”It’s tiiiiiiiime!”


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.