JOULUILOA LUUKKUJEN TAKANA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ : Hobbyhall.fi-verkkokauppa //

Olen vuosien varrella monesti bloginkin puolella todennut ääneen, että minulle tärkeintä joulussa on ennen kaikkea tuon lempijuhlani tunnelmointi etukäteen. Jouluaatto ja joulunpyhät monesti vierähtävät ohi niin nopeasti, että en halua luoda liikaa paineita noihin kolmeen päivään, vaan yritän järjestää jouluista ohjelmaa koko joulukuun ajaksi. Joulutorit, jouluglögit ystävien kesken, jouluneuleet, joulukynsien lakkaaminen, joulukoristeiden laittaminen, läheisten näkeminen, joulukorttien askartelu, joululeffat.. Kaikki tämä on sitä, mikä minulle tekee joulun! Joulussa sen odottaminen onkin miltei koko juhlan paras juttu. Ei se päämäärä, vaan se matka. 

Ja mitä olisikaan joulun odottaminen ilman joulukalentereita! Joulukalenteri on minulle jo lapsuudesta tuttu jouluperinne, joka tuo mielestäni juuri sopivasti jännitystä ja iloa joulukuun aamuihin. Ja millaisia kalentereita nykyään onkaan saatavilla! Hobbyhall.fi-verkkokauppa halusi lähteä ilahduttamaan kanssani läheisiäni, joille sain valita verkkokaupan joulukalenterivalikoimasta juuri heille sopivat kalenterit. Te, jotka tunnette minut blogini kautta jo aiempien joulujen ajalta, tiedätte varmasti, kuinka innoissani tästä yhteistyöstä olenkaan. Rakastan lahjojen suunnittelemista ja antamista rakkailleni ja nyt pääsen ilahduttamaan heistä jo useampia ennen joulua. Kurkistetaanpa millaisia paketteja heille kiikutinkaan.

Ensimmäisenä päätin yllättää kummitätini. Olen itse (kummi)täti monelle pikkuiselle ja vuosien varrella olemme kerryttäneet muistojen kirjastoon myös oman kummitätini kanssa paljon ihania muistoja. Hän on minulle kovin rakas ja ansaitsee erityisen paljon hemmottelua – siispä valitsinkin hänelle hurmaavan Dreamy Winter-kalenterin, joka sisältää ihonhoitotuotteita! Kalenteri on kaiken kukkuraksi äärimmäisen söpö ja koska tiedän tätini rakastavan joulua ainakin yhtä paljon kuin minä, tämä kalenteri sopii täydellisesti joulukoristeeksi vaikkapa kylppäriin.

Olen kova hemmottelemaan lähipiirini pikkumuruja ja Hobbyhall.fi-verkkokaupan kalenterivalikoimaa selatessani, tiesin tämän kalenterin osuvan eräälle rakentelijalle täydellisesti joulunodotukseen. Playmobilin joulukalenterissa on mielestäni hurmaavan jouluinen teema ja luukuista paljastuva setti on niin kattava, että sen avulla keksii taatusti monenlaisia jouluisia leikkejä porukallakin. Ja paljastuupa luukuista jopa piparimuotteja! Ajatuksenani on antaa kalenteri ikään kuin pikkujoululahjana; näin ollen yksi joululahjoista on annettu etukäteen ja sen parissa toivottavasti päästään joulutunnelmaan päivittäin, kun uusi hahmo tai esine paljastuu luukuista aamuisin. Tällä isolla kalenterilla on hintaa muuten reilun parinkympin verran, voisiko samanlainen tuoda iloa myös vaikkapa sinun kummilapsesi aamuihin?

Seuraavaksi päätin ilahduttaa joulukalenterilla Matin äitiä. Hän juhlii pian sopivasti syntymäpäiväänsä, joten joulukalenteri osuu täydelliseen ajankohtaan. Anoppini pääseekin odottelemaan joulua Baylis & Hardingin joulukalenterin parissa. Olen kuullut ylistäviä kommentteja tämän brändin tuotteista, mutta itse en ole lainkaan niitä vielä testaillut. Kosmetiikka- ja ihonhoitokalenterit ovatkin mielestäni erinomainen tapa tutustua entuudestaan itselleen tuntemattomiin brändeihin. Matkakokoiset tuotteet ovat loistavia testereitä ja joukosta voi löytää paljon uusia suosikkeja. Toivottavasti Matin äiti löytää luukkujen takaa paljon uutta mukavaa testattavaa!

Et kai luullut, että unohtaisin teidät? Joulunaikaan haluan hemmotella ehdottomasti myös mahdollisimman montaa teistä ja siksi suosittelenkin lämpimästi, että suuntaat Instagramin puolelle (@nooranappila), mikäli perheestäsi löytyy joku, joka rakastaa Legoja tai jos itse viihdyt Harry Potterin tai Marvelin seurassa… Joku voittaa nimittäin itselleen uskomattoman upean kalenterin joulukuun iloksi.

Oih, rakastin toteuttaa tätä postausta! Joulun parhaisiin juttuihin kuuluu ehdottomasti lahjojen antaminen ja rakkaiden muistaminen ja nyt pääsin starttaamaan sen jo etuajassa. Ja hei, kuka on määrännyt, että joululahjan voisi antaa vasta aattona? Kun hankit lahjaksi joulukalenterin ja annat sen jo joulukuun ensimmäisenä päivänä, lahjansaaja saa sinulta joululahjan ikään kuin joka päivä aattoon asti.

Joko sinulla on oma kalenteri?


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.