JOULUKUUN LEMPPARILOOK : VAATEKAAPIN PERUSKIVISSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Takki: Nosh
Neule: Nosh
Farkut: Nosh //*saatu 2022
Kengät: Palmroth //*saatu 2022
Laukku: Marimekko


Kylläpä näin lumettomat kuvat marras-joulukuun taitteesta näyttävät kovin erikoisilta, kun ikkunoiden takana näkyy tälläkin hetkellä pelkkiä lumivuoria ja lumivaippa, joka jälleen odottaa lumitöiden tekijää.

Tuntuukin siltä, että näiden kuvien ottamisesta olisi kulunut jo pieni ikuisuus, vaikka kuvailimme joulukuun lempparilookiani vesisateessa vasta reilu kuukausi sitten. Tämän asun jokaista palasta voi kutsua vaatekaappini peruskiveksi, ja siksi samainen asukokonaisuus on nähty ylläni lukuisia kertoja. Tämä on se asu, jonka puen päälleni, kun haluan tuntea oloni rennoksi ja haluan tyylin sopivan sekä toimistomaailmaan, palavereihin kuin arkeenkin. Hauska myös huomata, että koko look on päästä varpaisiin suomalaista designia – Noshia ja Palmrothia ripauksella Marimekkoa!

Käsittämätöntä, että tammikuukin on kiitänyt miltei jo puoleen väliin. Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja olen innokkaasti tarttunut uusiin projekteihin, joita uusi vuosi toi tullessaan. Sisällöntuotanto on unelmaduunini – saan kirjoittaa, kuvittaa, suunnitella ja valokuvata! Muutaman päivän loma vuoden alkuun oli kuitenkin parhaista parhain idea; vaikka syksy oli pelkkiä mukavia hommia pullollaan, huomasin olevani vuodenvaihteessa melko väsynyt. Muutaman päivän breikki, joka kului lähinnä pitkien yöunien ja sarjamaratonien parissa, teki erittäin hyvää. Otan tästä opikseni ja lupaan pitää edes muutaman päivän lomia myös vuoden varrella. Se olkoon uuden vuoden lupaukseni.

Tätä lempparilookia tullaan näkemään taatusti vielä useammissakin asukuvissa, mutta nyt haluaisin kuulla mikä suosikeistani on ollut sinun suosikkisi – joulukuu, marraskuu vai lokakuu? Lempparilookien postaussarja jatkuu myös tämän vuoden puolelle!

Ihanaa viikonloppua! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.