KUN PUPUT POMPPIVAT MAMIN LUOKSE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora

Onnea maailman paras äiti! ♥__♥

Maanantaina vietettiin mamin synttäreitä. Lahjavalmistelut olin aloittanut jo kuukausia sitten ja työhuoneeni nurkassa oli nököttänyt eräs herkullisen vaaleanpunainen laatikko jo pitkään. Olin näiden synttäreiden lahja- ja kakkuvastaava ja ylensin lopulta vielä itseni myös korttivastaavaksi. Mä rakastan synttäreitä ja oon aina valmis toimimaan juhlasuunnittelijana jos sellaista kaivataan. Musta tuntuu, että perheenjäseneni aina pelkäävät vähän mun synttäri-intoilua. Sitä ei nimittäin koskaan tiedä mitä paketista paljastuu, kun Norppa pääsee vauhtiin!

image(12)image(3) image(5)

Tällä kertaa lahjan valitseminen oli helppoa kuin heinänteko. Omat pupuni tekivät mamiin niin ison vaikutuksen, että päätimme yhdessä isäni, mummuni ja Matin kanssa ostaa äidille valkoiset Parikan puput. Korttiin askartelin siis mamin oman pupulauman pumpulista. Kenkäteema jatkui myös leipomassani kakussa, jota koristi lasikenkänsä hukannut Tuhkimo. Tämä synttäri-Tuhkimo ei tosin nyt saanut kenkälaatikostaan uutta lasikenkää vaan jotain niin paljon parempaa. Pupulahja oli kovin mieluinen!

image(7)image(8)

Synttärivieraitakin oli paikalla suuren suuri joukko ja ilta kului mukavasti koiria rapsutellen ja sukulaisten kanssa jutustellen. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että juhlia pitäisi aina silloin, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus! Syksyisen sateinen maanantaikin voi muuttua viikon piristävimmäksi päiväksi, kun pistää hieman synttärikakkua suuhunsa.

Iloista perjantaipäivää pupusille!

imageimage(11)image(10)

enkku2

Happy birthday mom!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.