UNELMAMAJOITUS HELSINGISSÄ : HOTELLI, JOHON IHASTUIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

* majoituksesta saatu alennus Lapland Hotels Bulevardi

Viime perjantaina rullailin matkalaukkuani pitkin pihapolkuamme maailman levein hymy huulillani. Edessä olisi viikonloppu Helsingissä! Siitä olikin jo ehtinyt vierähtää vuosia, kun viimeksi olin pakannut tuon samaisen laukkuni reissukuntoon. Siksi hotelliloma pääkaupunkiseudulla yhdessä Mattini kanssa tuntuikin erityisen spesiaalilta. Luvassa olisi rentoutumista, ystävän syntymäpäiväjuhlat, hyvää ruokaa, museovierailuja ja shoppailua – kaikkea sellaista, mitä erinomaiseen viikonloppuun voisi edes kuvitella!

Kuten tiedätte, käyn työni vuoksi Helsingissä usein ja olen lukuisia kertoja kävellyt tunnelmallisen Lapland Hotels Bulevardin (Bulevardi 28) ohi. Ja joka kerta mietin, että vielä jonain päivänä haluan yöpyä tuossa ihastuttavassa hotellissa! Olinkin siis äärimmäisen kiitollinen, kun sain bookata meille huoneen Laplandista alennettuun hintaan. Ennen kuin kurkkaamme kuitenkaan huoneeseen, on pakko vielä mainita tämän hotellin isosta plussasta; me matkustimme Helsinkiin omalla autolla, joten oli upeaa, että hotellilta löytyi omia pysäköintipaikkoja sisäpihalta. Paikka tulee varata etukäteen (35€/yö), ja hinnasta saa alennuksen, mikäli olet Lapland Hotels Clubin jäsen. Varasin paikan meille ja saimme ajaa suoraan parkkiin hotelliin saapuessamme.

En muista, että olisin ikinä yöpynyt yhtä kauniissa ja samalla kotoisassa hotellihuoneessa. Huoneemme oli tyypiltään Arctic Deluxe Spa ja olin aivan hämilläni ihastuksesta huoneeseen astuessani. Ensinnäkin, huone on tilava ja sisustus lämpöisen tunnelmallinen. Isot ikkunat avautuvat aurinkoiselle Bulevardille ja huoneen katseenvangitsijana toimii upea lasiseinä, jonka takaa avautuu näkymä spahan. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka ihana tuo kylpyamme oli! Rakastan lämpimiä kylpyjä, ja hyödynsin tätä ihanuutta joka päivä reissullamme. Reissumme ajaksi Helsinkiin osui todella kolea ja tuulinen sää, joten lämmin kylpy oli must viileiden kaupunkikävelyiden jälkeen. Huoneesta löytyi myös kaksi pesuallasta, täydellinen valaistus meikkaamiseen ja sauna. Siis oma sauna! 

Suuntasimme perjantai-iltana syömään hotellin alakerrassa sijaitsevaan Kultá Kitchen & Bariin. Valinta oli oikein hyvä. Saavuimme Helsinkiin melko myöhään ja nälkä oli jo siinä vaiheessa kova. Ravintolan menu oli äärimmäisen kattava ja päädyin lopulta syömään yhden elämäni parhaista lohikeitoista. Ruuasta puheen ollen; Laplandin aamupala on kaiken hehkutuksensa ansainnut. Niin paljon herkkuja tarjolla, että valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle ruokaisa ja erinomainen aamiainen.

Olin niin tyytyväinen majoitukseemme, että halusin tämän postauksen myötä vinkata siitä myös teille. Reissu Helsinkiin on aina hyvä idea, ja kun kaupunkikierrokseen vielä yhdistää yön tai kaksi hurmaavassa hotellissa, on lomafiilis taattu!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.