TOUKOKUUN LEMPPARILOOK : KIRSIKKAPUIDEN KATVEESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ei kevättä ilman kirsikkapuita! Tampereen kauneimmat kirsikkapuut sijaitsevat Keskustorin kupeessa ja tuo näyttävä vaaleanpunainen kukkameri houkuttelee kuvaajia ja ihastelijoita luokseen magneetin tavoin. Enkä ihmettele sitä ollenkaan. Puiden kukkaloisto on näkemisen arvoinen maamerkki, ja aikas ihastuttava tausta asukuvillekin – vai mitä olette mieltä?

Suuntasimme rakkaan ystäväni Iinan kanssa viime lauantaina lounaalle, mutta sitä ennen piipahdimme nappaamassa asukuvat juurikin Frenckellin aukiolle. Emme suinkaan olleet liikenteessä hiljaisimpaan aikaan. Puiden alla kuhisi valokuvaajia, turisteja ja jonkin verran myös pörriäisiä. Odottelimme hetken vuoroamme ja kipusimme kivetyksille. Ympäristöstä löytyy monia eri spotteja, joissa kauniit puut saa taustalle, joten rohkeasti vaan paikan päälle – ja kannattaa toimia nopeasti, kukinnot alkoivat olla jo hitusen nuukahtaneita!


Neule: Nosh
Housut: H&M
Kengät: NLY Shoes
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu

Kuvat: Iina Moukola


Olin sattumalta pukeutunut neuleeseen, joka sopi täydellisesti kirsikkapuiden alle. Noshin merinovillapusero Annukka on sävyltään täydellistä pinkkiä, juuri sopivan sähäkkä, mutta samalla kuulaan kaunis. Se ei tarvitse kaverikseen kuin mustat housut ja isot aurinkolasit. Tykästyin tähän kokonaisuuteen niin kovasti, että olen käyttänyt samaista lookia toukokuun aikana jo useampaan kertaan.

Vaaleanpunaista hattaraa ja kirsikankukkien tuoksua päivääsi! 


Posted in muoti and tagged by NOORA.