GOOD MORNING NEW YORK!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

DSC01651

Tänä aamuna ikkunasta näkyivät vallan toisenlaiset maisemat kuin mitä kotona Kaukajärvellä. Olen aina kuvitellut, että 7. kerros on asuinkerroksena ihan riittävän korkea minulle, mutta onhan tässä 32. kerroksessakin oma viehätyksensä.

Hotellimme sijaitsee aivan Macy’s-tavaratalon ja Madison Square Gardenin vieressä. Saavuimme hotellille eilen noin viiden aikaan ja suunnitellut päiväunet jäivät väliin, vaikka takana oli jo parisenkymmentä valvoen vietettyä reissutuntia. Kuka täällä nukkua malttaa. Oli suht epärealistinen tunne, kun hain iltateen yhdestä tällä kadulla sijaitsevasta Starbucksista (..joita muuten tällä kadulla on vaatimattomat kolme!) ja join sen katsellen Empire State Buildingin jouluvalaistusta.

Me ollaan ihan oikeasti nyt täällä.

// Good morning New York. It feels so amazing to be here.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.