TULIAISTEN KALASTELUA

PA057781 PA057784 IMG_0660 PA057803

Matti onnistui kalastelemaan minulle Thamesista Lontoon matkallaan melkoisen tuliaissaaliin. Olisittepa nähneet ilmeeni, kun aamulla herätessäni olohuoneen pöydällä odotti lahjakassi sekä Disneystoresta että Louis Vuittonilta- tuo poika kyllä tietää kuinka tehdä minut onnelliseksi!

Suloinen Nemo-mukini löysi siis Dorynsa, kun Matti kiikutti reissurepussaan kotiin tuon hauskan sinisen fisumukin. Näin suloisia mukeja ei tahdo piilottaa edes kaappiin, vaan nämä aarteet on suorastaan pakko jättää näytille keittiön avohyllylle. Tuliaismuki oli myös äärimmäisen ajankohtainen, sillä Matin ollessa reissussa, akvaariooni muutti kaksi ihan uutta tyyppiä, kultakalat Tuplajuusto ja John Deere. Kyllä maistui kahvi hyvältä Dory-mukista kullervoja katsellen!

PA057809 IMG_0661 PA057792 IMG_0662

Louis Vuittonin kassista paljastui sen sijaan oikea aarteiden aarre, kun matkaopaskokoelmani kasvoi Lontoo-oppaalla. Olen ostanut Louis Vuittonin City Guiden itse New Yorkista ja Pariisista, mutta jostain syystä opus unohtui hankkia, kun vierailin  Lontoon Muotiviikoilla muutama vuosi sitten. Kirjat ovat mielestäni ihania matkamuistoja maailmalta! Toivottavasti kokoelmani karttuisi pian uusillakin opuksilla, matkakuume nousi nimittäin aivan uusiin ulottuvuuksiin näitä Matin reissukuvia katsellessa.

Poikien reissu tuntui menneen oikein mukavasti ja museomasa oli nauttinut eritoten Lontoon valtavasta museotarjonnasta. Matti sai jopa minut innostumaan Lontoosta kertomuksillaan ja vaikka edellinen käyntini ei tehnyt minuun kovin suurta vaikutusta muuta kuin Muotiviikkojen osalta, never say never. Ehkäpä minäkin vielä joskus tuohon kaupunkiin palaan.

Jääkaapinovemmekin sai jälleen täytettä! ;)

IMG_0644PA057812


Posted in and tagged by NOORA.